Ta pokrivala za mačke so obnorela internet

Te kape za mačke so obnorele internet

Že Neca Falk je v Mačku Muriju prepevala o mačji postelji, suknjiču, mačjem časopisu in krčmi. A najbrž Kajetan Kovič, avtor najpriljubljenejših otroških pesmic pri nas, ni slutil, da se bo kar nekaj tega uresničilo. Pred kratkim smo predstavili najnaprednejše mačje stranišče, zdaj pa bi vam radi predstavili posebne mačje kape.

V zadnjih letih so mačke postale precej priljubljena žival na družbenih omrežjih, saj je njihovim lastnikom uspelo posneti ogromno videosmešnic z nergavimi izrazi na obrazih svojih hišnih ljubljenk.

Japonski fotograf Ryo Yamazaki je prišel na popolnoma odštekano idejo. Že nekako monotono in predvidljivo internetno mačjo aktivnost je dvignil na povsem novo raven. Svojim mačkam je nadel pokrivala. Trumpov tupe, stožec, čelada z rogovi in lasulja princese Leie se bohotijo na glavah sicer povsem nezainteresiranih mačk. A to ni najboljše pri vsej zgodbi. Pokrivala so namreč narejena iz mačjih dlak.

Ni kaj, morda najbolj domiselna mačja kolekcija do zdaj. Kaj pravite?

Galerija – Te kape za mačke so obnorele internet

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!