fbpx

Tag Heuer Carrera X Porsche RS 2.7: omejena serija ur dveh velikanov

Tag Heuer Carrera X Porsche RS 2.7; Foto: tagheuer.com
Zadnjič posodobljeno: :

Tag Heuer se je poklonil 50. rojstnemu dnevu zdaj že legendarnega športnega avtomobila Porsche Carrera RS 2.7 z omejeno serijo privlačnih ročnih ur.

Tag Heuer Carrera X Porsche RS 2.7 je čestitka švicarskega proizvajalca ur, nemški avtomobilski ikoni. Ura ima 42 mm veliko jekleno polirano ohišje s številčnico, ki nosi zdaj že tradicionalno modro in belo barvno kombinacijo. Znameniti napis Carrera najdemo na strani ohišja in platnenem paščku ure.

Tag Heuer Carrera X Porsche RS 2.7; Foto: tagheuer.com

Uro Carrera RS 2.7 poganja mehanizem Calibre Heuer 02 Automatic, ki ima 80 ur zaloge energije, njeni rotorji pa spominjajo na volanski obroč. Na voljo bo le 500 primerkov ure, poleg katere bo na voljo tudi pašček iz jekla. Vse skupaj je zapakirano v lično potovalno vrečico. Navdušenci nad znamko Porsche in Tag Heuer bodo morali za uro odšteti malo manj kot 8.000 evrov.

Nakup ure Tag Heuer Carrera

Zadnja posodobitev 2023-01-09 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

tagheuer.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.