fbpx
Foto: Marko Delbello Ocepek

Tako je bila videti otvoritev trgovine IKEA Ljubljana

IKEA Ljubljana se je odprla 25. februarja

Danes ob 10. uri je vrata za svoje kupce odprla IKEA Ljubljana, prva trgovina švedske družbe v Sloveniji. Trgovina se nahaja v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani in bo poslovala v skladu s strogimi epidemiološkimi ukrepi, vključno z nadzorom števila kupcev v trgovini in pogostim razkuževanjem prostora. Poleg tega se bodo morali vsi obiskovalci za obisk predhodno registrirati na ikea.si ter trgovino obiskati v izbranem terminu.

Otvoritev so simbolično obeležili z zasaditvijo drevesa s strani Sare Del Fabbro, izvršne direktorice družbe IKEA Jugovzhodna Evropa, Casa Lachaerta, vodje trga IKEA Slovenija, Daga Harteliusa, švedskega ambasadorja za Slovenijo, Zorana Jankovića, župana Ljubljane, in Jožeta Mermala, predsednika upravnega odbora družbe BTC.

IKEA Ljubljana se je odprla danes ob 10. uri.
Foto: Marko Delbello Ocepek

IKEA Ljubljana je ena izmed najbolj centralno lociranih trgovin IKEA na svetu. Razteza se na 31.000 kvadratnih metrih in nudi nabor več kot 9.500 dobro oblikovanih, funkcionalnih in kakovostnih izdelkov, izdelanih na trajnosten način po najnižji možni ceni. Trgovina ima 52 navdihujočih razstavnih prostorov, ki odsevajo njihova spoznanja, kako živijo Slovenci in kakšne so njihove glavne potrebe, ko gre za opremljanje doma. Trgovina je zasnovana na trajnosten način, s sončnimi celicami in zelenjem na strehi, geotermalno črpalko za ogrevanje in sistemom za zbiranje deževnice, s čimer prispevamo k manjši porabi vode.

Prvi kupci v IKEA Ljubljana
Foto: Marko Delbello Ocepek

Danes je zaživela tudi spletna trgovina IKEA na ikea.si, ki bo kupcem iz vse Slovenije omogočila, da dobijo navdih ter naročijo dostavo izdelkov na dom. Poleg tega je švedski trgovec odprl tudi prevzemno točko v Ikona Centru Maribor, kjer bodo kupci lahko prevzeli na spletu izbrane izdelke po nižji dostavni ceni.

Dodatne Informacije

ikea.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!