Foto: Freepik

20 načinov, kako te dekle mikrovara

Zadnjič posodobljeno: :

Le kaj počne, ko niste ob njej?

Po mnenju strokovnjakinje za zmenke Melanie Schilling je mikrovaranje serija na videz majhnih dejanj, ki nakazujejo, da je oseba čustveno ali fizično osredotočena na nekoga zunaj svojega razmerja.

Če si torej z nekom dopisujete brez vednosti vašega partnerja, če si shranite številko nekoga pod lažno ime ali pa drugim lažete o svojem trenutnem ljubezenskem življenju, skoraj gotovo mikrovarate.

Schillingova še dodaja: “To so vse znaki, da ‘prikrito flirtate’ in to skrivate pred partnerjem. Če imate občutek, da morate nekaj skriti, se vprašajte, zakaj. Skrivnostnost je očiten znak. Mikrovaranje je namreč subtilna izdaja, za svoj obstoj pa potrebuje skrivnostnost.”

Kje je meja? Verjamete, da so spodnja dejanja mikrovaranje? Pisci portala Thoughtcatalog so prepričani, da dekle tako mikrovara in se igra z ognjem.

1. Držanje tujega pogleda dlje kot običajno, v upanju, da ga bo zmedla z mislimi na njeno golo telo.

2. Nosi svoje najbolj spogledljivo krilo ali obleko, da bi navdušila moškega, za katerega ve, da ga bo v nekem trenutku srečala v službi.

3. Koketno se nasmehne moškemu, ko ujame njegov pogled, ki jo preverja od glave do pet.

4. Namiguje ali se smehlja moškemu, ko ujame njen pogled, ki se sprehaja po njemu, čeprav se mu ne namerava približati ali karkoli nadaljevati.

5. Trdi, da je popolnoma v redu, če njen partner hodi sam naokoli s prijatelji, medtem ko se pogovarja z drugim moškim, samo zato, da se zdi bolj kul, kot je v resnici. (V resnici pa ima doma parnterja na zelo tesnem povodcu.)

via GIPHY

6. Daje svoje kontaktne podatke naključnemu tipu, ki ga spozna, četudi mu nikoli ne namerava poslati sporočila, samo da bi videla, ali bo stopil v stik z njo.

7. Upogibanje v pravem trenutku, popolnoma zavedajoč se, da je tam moški ki upa, da bo lahko videl njeno zadnjico.

8. V pravem trenutku se nagne naprej in se popolnoma zaveda, da je tam nekdo, ki si jo želi otipavati po njenih prsih, in da ga bo pogled na njene obline vzburil.

9. Moškemu kolegu pripoveduje o posebno vročih sanjah, ki jih je sanjala prejšnjo noč, samo da bi ga spomnila, da je v sebi poredna nimfa.

10. Ureja si lase dlje kot običajno, nato se nagne in jih položi v čop, ker ve, da ima občinstvo. Med manevriranjem čuti, da jo nekdo slači z očmi – in to ji je všeč.

via GIPHY

11. Vzpostavitev stika z bivšim samo zato, da reče zdravo in si napolni ego, ki prihaja z občutkom, da si jo želi več kot en moški hkrati.

12. Ne tako nedolžen komentar o “jajcih”, ki je izrazito zasnovan tako, da provocira moškega, ki ni njen partner.

13. Pohvali moškega, ki ga pozna ali redno srečuje, recimo njegovo novo frizuro ali novo srajco, samo da bi dokazala, da je pozorna.

14. Raztezanje po vadbi neposredno v vidnem polju moškega, ki ji je všeč.

15. Smeje se nečemu, kar pove nek moški in kar pravzaprav sploh ni smešno, samo da se spogleduje.

via GIPHY

16. Vzpostavlja nehoten fizičnega stika z drugim moškim, nežen potisk, dotik.

17. Ponudba, da drugemu moškemu masira ramena ali hrbet, ko se pritožuje, da ga boli.

18. Nepričakovano nagovarjanje moškega z njegovim imenom, kar rodi nenavadno močan občutek intimnosti.

19. Nagovarjanje človeka s polnim imenom namesto z vzdevkom, kar je na skrivaj eden najbolj prefinjenih, a vplivnih načinov spogledovanja.

20. Zapeljivo oblizovanje ustnic, ker ve, da jo opazuje naključni moški.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nedvoumni znaki, da je nekomu mar zate!