fbpx

Fengšuj: odpravite negativno energijo v domu in pisarni s pomočjo soli

Zadnjič posodobljeno: :

Ali v svojem domu čutite nekaj slabih vibracij in veste, da bo potrebno kaj več kot le prižgati svečo z vonjem vanilije? Odgovor na osvežitev vašega doma in odpravljanje negativnih energij se nahaja v vaši shrambi. Govorimo o soli. Čeprav obstajajo številni načini, kako odpraviti slabe vibracije iz doma, od sežiganja žajblja do tega, da ga duhovnik blagoslovil s sveto vodo, nobeden ni tako pogost kot običajna kuhinjska sol. Ste pripravljeni poskusiti?

Ljudje imajo radi vonj slanega zraka na plaži, mnogi drugi pa verjamejo, da lahko dejansko izloči strupeno energijo tudi iz vesolja. Če tudi vi čutite, da vaše stanovanje potrebuje malo duhovnega “spomladanskega čiščenja”, je dodajanje soli v vogale sobe poceni in učinkovit način za to. Številne kulture po vsem svetu so izkoristile zdravilne moči soli, da bi blagoslovile prostor in izvlekle negativne sile. Japonski sumo borci ne začnejo tekme, dokler soli ne vržejo v ring, da odstranijo slabo voljo, katoliški duhovniki pa so sol uporabljali med eksorcizmi.

Kako uporabiti sol za čiščenje doma

Obstaja veliko načinov uporabe soli za čiščenje prostora, in čeprav se nekateri morda odločijo za solno svetilko, preprosta skleda z nekaj soli deluje prav tako dobro. Uporabite lahko katerokoli sol, razen industrijsko predelane soli, preprosto zato, ker ni dovolj naravna. Sol položite v kote doma, ob pogosto uporabljena vrata ali okno. Nekaj ​​ga lahko celo potresete na svojo preprogo in pustite, da približno eno uro, preden jo posesate. Ključno je, da sol nekaj dni sedi, da lahko deluje kot magnet in izvleče vso negativno energijo, ki bi se lahko zadrževala v sobi. Upoštevajte le, da ta sol ni namenjena zaužitju, zato je hišnim ljubljenčkom ne dovolite, da bi jo jedli ali jo spravili na tace, in jo zavrzite, potem ko je vsrkala kakršnokoli strupenost, ki je morda bila v vesolju.

Morda se vam zdi, da celostno zdravljenje preprosto ni za vas. A preden sol pospravite nazaj v omarico, ne pozabite, da ni odlična le za preprečevanje negativnega duha in slabe vibracije, temveč tudi za nezaželene goste. Večina ljudi ne mara pajkov v svojem domu in sol je lahko odličen naravni način, da se pajki ne zadržujejo v vaši hiši. Priporočajo mešanje raztopine soli in vode ter pršenje prostorov, kjer sumite, da bi lahko obstalo pajkovo gnezdo.

Kako pripraviti fengšuj slano vodo?

Sol je starodaven mineral z dragocenimi lastnostmi, vključno z močnimi čistilnimi lastnostmi, in se že od antike uporablja v različnih obredih čiščenja. Sol se uporablja tudi pri različnih tretmajih in masažah za čiščenje telesa, saj ima sposobnost absorpcije negativne, dolgočasne in nizke energije, tako da ostane energija sveža in čista. Preprosto povedano, fengšuj slana voda združuje močne učinke čiščenja soli in vode v kombinaciji s kemično reakcijo med kovino in soljo. Sol, ki se uporablja za čiščenje, se po določenem času zavrže, običajno po enem lunarnem letu. Novo slano vodo običajno damo v hišo ali pisarno pred novim kitajskim letom. Videz te vode se sčasoma spremeni, še posebej, če je v prostoru, kjer se nahaja to zdravilo, veliko negativne energije. V posodi se nakopičijo kristali soli, zato mnogi ljudje to zdravilo zamenjajo več kot enkrat na leto. V spodnjem videu več informacij, kako sami pripravimo slano vodo in z njo odpravimo negativno energijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!