To so astrološka znamenja, ki jih nikoli ne boš mogel pozabiti!

Zadnjič posodobljeno: :

Njihova sled bo ostala v vas za vedno.

Nekatera znamenja astrologije v ljudeh pustijo pridih skrivnosti. Njihova drugačnost v vas pusti hrepenenje, čeprav jih želite pozabiti se vedno znova vračajo v vaše misli.

Le kateri znaki so tako posebni?

Škorpijon

Če se je škorpijon odločil, da bo postal del vašega življenja, veste, da jih ne boste nikoli pozabili. Uživajo v tem, da se potapljajo čutne in globoke teme, ki med vami hitro spodbudijo tesno povezavo. Čeprav skrivajo nekatere svoje plati, pa to samo še poveča njihov čar. Kombinacija strasti in karizme v vas pusti sledi, tako ali drugače se jih boste vedno spominjali.

Lev

Lev vam ne bo dovolil, da pozabite nanje. Težko jih je prezreti in so resnično lahko v ozadju vaših najboljših spominov. Njihova mešanica drznosti, samozavesti in zvestobe ponavadi pusti pečat na ljudeh, s katerimi se zbližajo. Če se boste razšli, bodite prepričani, da jih boste še vedno videli in slišali (tudi, če jih poskušate blokirati v družabnih omrežjih).

via GIPHY

Rak

Raki bodo ljubili močneje kot večina, kar se lahko kaže tako na pozitiven ali negativen način. Po eni strani boste verjetno težko še kdaj naleteli na nekoga, ki vas bo imel tako rad, kakor vas je imel on. Po drugi strani, pa so vas verjetno zadušili s svojo posesivnostjo, če so mislili, da se distancirate. Njihove neusmiljene ljubezni in predanosti se večina spominja še dolgo po tem, ko so končali odnos. Ne morete jih pozabiti, čeprav si to želite.

Vodnar

Vodnar je znak, za katerega se zdi, da se vedno vrne, ko ste že pozabili nanje. Medtem, ko njihov edinstven okus in pogled na svet običajno ustvarita močan vtis na ljudi, lahko njihova oddaljenost do drugih povzroči, da niso v ospredju misli ljudi. Njihova potreba po prostoru lahko včasih povzroči v drugih, da o njih razmišljajo bolj, kot si želijo, ker se sprašujejo, zakaj so se tako zaprli. Vodnarji so navadno bolj nagnjeni k temu, da se v življenju nekoga pojavijo iz naključnih razlogov – zato jih ni mogoče pozabiti, tudi če poskušate.

via GIPHY

Oven

Oven naredi drzen vtis in čeprav morda vsem ni všeč. A tistim, ki je, ga nikoli ne pozabijo. Običajno prevzamejo pobudo v interakciji z drugimi ljudmi in se ne bojijo sprostiti in zabavati. Lahko so navdušeni nad določenimi temami ali ljudmi in to strast običajno pokažejo na neposreden način. Niso tisti, ki obupajo, zato si navadno še naprej prizadevajo za odnos, tudi če je že zdavnaj končan.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3 napake, ki jih počnete v ljubezni in na zmenkih, na podlagi vašega astrološkega znamenja