Tako svojega moškega ljubi zrela in močna ženska

Si zrela in pametna v odnosu?

Zrelost pride z leti in izkušnjami. In takrat na prvo mesto postavljamo vse drugo kot zaljubljenost. Tudi zato tako ljubi zrela in močna ženska! Pa ljubiš tudi ti tako?!

Čustveno zrela in močna ženska ima zaupanje v svojega partnerja, zato si ne bo dovolila, da od njega zahteva stvari, ki presegajo meje zdravega razuma. Kako torej ljubi zrela ženska?

Od moškega ne zahteva, da se odpove temu, kar rad počne

Pametna in močna ženska od moškega nikoli ne zahteva, da se odpove svojim hobijem ali službi samo zato, da lahko ta čas preživi z njo. Taka ženska ve, da bo partner zaradi tega samo nesrečen, saj je tudi njegovo življenje sestavljeno iz več elementov.

Ne zahteva, da si delita interese

via GIPHY

Če moški sovraži ples, ženska pa sanjari, da bi z njim plesala salso, je zelo možno, da bo moški to ponudbo zavrnil. Takrat je treba pomisliti, kako bi se počutili mi, če bi nas nekdo v nekaj silil. Velja si zapomniti, da lastni interesi v partnerskem razmerju še ne pomenijo pomanjkanja ljubezni ali pa medsebojnega spoštovanja.

Pametna ženska se lahko zanese nase in od drugih ne zahteva, da skrbijo zanjo

Nekatere ženske od moških zahtevajo, da jim priskrbijo hrano, jo oblačijo in za nameček še zabavajo. A moški ima obvezo samo do svojih otrok, enako tudi ženske. Moški se lahko odloči, da za svojo žensko skrbi od glave do pet, nikakor pa to ni obveza.

Pametna in močna ženska moškega ne sili, da postane nekdo drug

Ženska, ki pozna pravo vrednost partnerskega odnosa, nikoli ne bo zahtevala, da se njen partner spremeni. Zaveda se, da je zaljubljena v človeka iz mesa in krvi, ki se bo spremenil samo takrat, ko si bo spremembo zaželel tudi sam. Moški cenijo tiste ženske, ki jih sprejmejo takšne, kot so, in tiste ženske, ki jih na nevsiljiv način navdihnejo, da postanejo boljši ljudje.

Moškega ne sili, da zapusti svoje prijatelje in družino

Morda se s kakšnim od njegovih prijateljev ali pa sorodnikov res ne razumete. A to še ne pomeni, da se mora partner tem ljudem odpovedati. Tudi če imajo nanj slab vpliv, to še vedno ni naša odločitev. Moški cenijo prijateljstvo, ki so ga gradili več let, in vez med njimi in sorodniki ni nič manj pomembna.

Moškega ne prosi, naj popolnoma ignorira druge ženske

via GIPHY

Čas je, da pogledamo resnici v oči: moški ne morejo spregledati lepih žensk (seveda ne govorimo o spogledovanju). Če bi storili drugače, bi bilo to v nasprotju z njihovo naravo. Tudi ženske rade pogledajo za privlačnimi moškimi, s katerimi niso v razmerju, in temu se res ne da izogniti.

Pametna in močna ženska moškemu zaupa

Pametna ženska ne zahteva dokazovanja ljubezni in naklonjenosti. Če ju povezuje zaupanje, takšna ženska nikoli ne bo stikala po partnerjevem telefonu ali pa elektronski pošti. Zrel odrasel človek bo takšna dejanja sprejel kot žalitev.

Da bi v razmerju dosegli mir in harmonijo, moramo sklepati kompromise. Spoštovanje, toplina, empatija in potrpljenje – to so stvari, ki v odraslem partnerskem razmerju ne smejo manjkati.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Boljši kot 50 odtenkov sive: 10 vročih erotičnih romanov, ki jih moraš prebrati