Samsung Galaxy S20 Fan Edition: priljubljene funkcije po dostopni ceni

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Samsung je predstavil novo posebno različico pametnega telefona Galaxy S20, imenovano Fan Edition (FE).

V pametnem telefonu Samsung Galaxy S20 Fan Edition je Samsung združil priljubljene inovacije pametnih telefonov Galaxy S20, vključno z gladkim drsenjem po zaslonu, kamero z umetno inteligenco, naprednim čipovjem, izjemno hitro povezljivostjo, zmogljivo baterijo in razširjenim polnilnikom (do 1 TB s kartico MicroSD).

Pametni telefoni so čedalje bolj v središču našega življenja, zato morajo nuditi izjemno uporabniško izkušnjo – od oblikovne zasnove do zmogljivosti. Samsung je Galaxy S20 FE je tako opremljen z naprednim procesorjem in 5G-povezljivostjo za izjemno uporabniško izkušnjo. Pri gledanju videoposnetkov ali igranju iger na Galaxy S20 FE ne bo prihajalo do zamud, saj nudi 16,51-centimetrski brezkončni-O zaslon Super AMOLED s hitrostjo osveževanja 120 Hz. Hitro in enostavno se poveže z ekosistemom naprav Galaxy, kot sta Galaxy Buds Live in Galaxy Fit2. To dopolnjuje baterija z 4.500 mAh, ki lahko zdrži ves dan, nudi pa tudi superhitro polnjenje.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Galaxy S20 FE vključuje profesionalno glavno kamero in selfie kamero z 31 MP, ki vključuje tehnologijo tetra-binninga. Z velikimi slikovnimi senzorji in obdelavo več kadrov omogoča, da posnamete bogatejše in živahnejše posnetke – tudi pri šibki svetlobi. Obdelava več kadrov v Nočnem načinu z integracijo sličic, ki temelji na umetni inteligenci, stabilizira gibanje, tako bodo vaši posnetki vedno vrhunski. Vključuje tudi priljubljeno “vesoljno povečavo”, ki vam omogoča, da motiv na fotografiji povečate do 30-krat, hkrati pa novi pametni telefon nudi še številna druga orodja za urejanje fotografij in videoposnetkov.

Samsung Galaxy S20 FE je odporen na vodo in prah (IP68). Tehnologija se vedno razvija, zato bodo uporabniki Galaxy S20 FE prejeli tri nadgradnje operacijskega sistema Android, ki bodo vedno zagotavljale najvarnejšo zaščito in najnovejše Samsungove funkcije.

Galaxy S20 FE bo v prosti prodaji na voljo od 2. oktobra dalje, prednaročite pa ga lahko že danes.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Test: Samsung Galaxy S21 Ultra je telefon, ki je za leto 2021 postavil izjemne standarde!