Takšna bo 2. sezona serije 13 Reasons Why

Zadnjič posodobljeno: :

Serija, o kateri se lansko leto ni prenehalo govoriti, se vrača na male zaslone. In če ste mislili, da je bila prejšnja sezona strašljiva, počakajte na novo …

Vsaka serija, o kateri se ne neha razpravljati, si zasluži dodatno pozornost. In ena takih je nedvomno serija 13 Reasons Why. Čeprav je bila namenjena najstnikom, je kaj hitro našla pot do starejših gledalcev, še posebej pa je bila priljubljena med uporabniki Twitterja. Serijo je producirala Selena Gomez, katere slava je še dodatno prispevala k celotnih histeriji.
Serija se osredotoča na nasilje med in nad vrstniki, ki ga povzroči samomor glavne junakinje. Sodeč po napovedniku druga sezona ne bo nič manj dramatična. V videu lahko vidimo počasne kadre glavnih likov, ki se vračajo z novo sezono in končno skrivnostno sporočilo, ki se glasi: “The tapes were just the beginning.” (Kasete so bile samo začetek.) Premiera serije je na Netflixu predvidena za 18. maj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 zelo zanimivih podrobnosti v filmih, ki so jih spregledali tudi največji oboževalci!