Koncert: Jason Derulo prihaja oktobra 2018 v Zagreb

Zadnjič posodobljeno: :

V sklopu turneje 777 World Tour bo na Hrvaškem prvič nastopil zelo priljubljen pevec, ki je s svojimi hiti osvojil občinstvo po vsem svetu. V Zagreb tako 27. oktobra 2018 prihaja Jason Derulo, ameriški R & B, hip hop in pop pevec, pisec besedil in plesalec, ki ga ob izjemni nadarjenosti spremlja še neverjetna delovna etika.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Arena Zagreb, Hrvaška

Organizator

Star produkcija

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 35,33 €

Z 11 platinastimi singli, prodanimi v več kot 50 milijonih izvodih, in tremi milijardami ogledov na YouTubu se Jason Derulo uvršča v najožji krog vodilnih glasbenikov sedanjega časa. V svoji karieri je Derulo zabeležil več uspešnih sodelovanj, predvsem z Nicki Minaj pri pesmi Swalla in s Pitbullom na njegovem albumu Climate Change (pesem Educate Ya). Na dolgem seznamu zvezd, s katerimi je sodeloval, so še Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland in mnogi drugi.

Medtem ko se je svetovna promocijska turneja z naslovom 777 World Tour, v sklopu katere bo 27. oktobra 2018 obiskal Zagreb, že začela, njegovi oboževalci po vsem svetu že nestrpno pričakujejo izid novega albuma 777. Derulo obljublja, da bo ta album doslej glasbeno najbolj dovršen. Novi album bo združil pesmi, ki vas vabijo k plesu, pa tudi takšne, ki kažejo zelo čustveno in ranljivo stran Jasonovega izraza, ki nas vodi skozi zgodbe iz njegovega osebnega življenja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
jasonderulo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ugotovite, katera skladba je bila najbolj priljubljena tistega dne, ko ste se rodili