fbpx

Talon – vaš naslednji krmilnik za računalniške igre bo morda pametni prstan!

Talon je pametni prstan za igračarje.

Pametni prstani niso nič novega. Da se bo pridevnik 'pametni' lepil tudi na bižuterijo je bilo namreč samo vprašanje časa, kljub temu pa je pametni prstan Talon, ki je izdelan posebej za igračarje, prijetno presenečenje. Ta, kot ostali pametni prstani, ne prihaja iz podjetja za izdelavo nakita, pač pa tehnološkega podjetja Titanium Falcon. Prstan bo mogoče uporabljati kot krmilnik za računalniške igre s čimer se bo še izboljšala uporabniška izkušnja.

Pametni prstan Talon je morda vaš naslednji krmilnik za igre. Trenutno je še v fazi prototipa, a Bluetooth naprava (z nizkoenergijsko brezžično povezavo) podjetja Titanium Falcon zna biti tisti ”en prstan (med igračarji), ki vlada vsem”. Prstan z dvema gumboma bo moč povezati z igralnimi konzolami, pametnimi telefoni in urami, televizorji, osebnimi računalniki, tablicami in napravami za navidezno resničnost. Gibanje uporabnikovih rok bo ta 3,8-milmetra debeli prstan ”prevajal” preko 9-osnega senzorja gibanja.

PREBERITE ŠE: Mota – pametni prstan

Talon ponuja povsem novo in še bolj doživeto uporabniško izkušnjo.
Talon ponuja povsem novo in še bolj doživeto uporabniško izkušnjo.

Titanium Falcon bo skušal zagonska sredstva (300 tisoč dolarjev) za izpopolnjeno različico prstana zbrati na platformi za množično financiranje Indiegogo, kjer se ga bo v kratkem dalo prednaročiti za (preračunanih) 90 evrov. Njegove sposobnosti si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Dodatne Informacije

Več informacij:
titaniumfalcon.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.