fbpx

Tamagoči, najljubša igrača iz 90-ih, se je vrnila

Foto: Amazon.de

Ponovno boste lahko skrbeli za virtualnega ljubljenčka, ki od vas pričakuje popolno pozornost. Tamagotchi lahko kadarkoli začne piskati za hrano ali če si zaželi pozornosti, prav tako lahko ušpiči kakšno neumnost. Vrnite se v otroštvo in raziščite novosti novega in posodobljenega tamagočija.

V času, ko internet še ni bil sestavni del našega življenja, smo se zabavali na različne načine, Tamagotchi pa je bil še najbližje sodobnim igram, kot jih poznamo danes.

Najljubši “virtualni” hišni ljubljenček je nastal sredi 90-ih na Japonskem in danes velja za enega največjih trendov v svetu igrač. Z leti je sicer izgubljal svoj čar, zdaj pa se je vrnil na znano platformo Amazon v enakem dizajnu in z enakim programom kot pred 30 leti.

Lahko ga nahranite, oblečete, okopate, mu daste zdravila, se igrate z njim ali ga disciplinirate. Prav tako lahko igrate igro, kjer morate uganiti, v katero smer bo šel tamagoči. Svojega najljubšega ljubljenčka lahko vzgajate od jajca, preko otroka do odraslega ljubljenčka, ki lahko zraste v sedem različnih variant.

Ljubitelji te igre ne skrivajo zadovoljstva zaradi starega programa in dizajna, zato so ocene res odlične.

“To je popolna predelava! Super je in dela me nostalgično. Kot bi vzeli originalne ljubljenčke iz otroštva in jih pospravili v še lepše škatle! Tehnologija in programska oprema sta enaki tisti, ki smo jo imeli v 90. letih. Tudi zvok je enak, kot so ga imeli originalni virtualni ljubljenčki. Zelo mi je všeč, čista petka!”, pravi ena od uporabnic.

Zadnja posodobitev 2023-01-09 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.