fbpx

Tavčarjeva ulica

POMLAD JE V MESTU, TAVČARJEVA JE V TRENDU: Družabno nakupovalni dogodek v četrtek, 15.04.10! Od vrtoglavih platform do udobnih balerink, od frfotavih oblekic do kultnih torbic, od popolne pričeske do čudovitega perila, od vrhunskih oljčnih olj, kisov in namazov do italijanskih in francoskih kulinaričnih ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Tavčarjeva ulica, Tavčarjeva ulica, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

POMLAD JE V MESTU, TAVČARJEVA JE V TRENDU: Družabno nakupovalni dogodek v četrtek, 15.04.10!

Od vrtoglavih platform do udobnih balerink, od frfotavih oblekic do kultnih torbic, od popolne pričeske do čudovitega perila, od vrhunskih oljčnih olj, kisov in namazov do italijanskih in francoskih kulinaričnih specialitet…

Ob 16. uri bomo nazdravili s penino in se posladkali s slaščicami PLATO. Ta dan 10% POPUSTA na novo kolekcijo sodelujočih trgovin in na vse izdelke v trgovini Oliviers&Co.

VABIJO VAS: Almira Sadar, Imperial Travel, Imperial Hair, Torbice Grošelj, Nouchka, By Goga, Vale Novak, Wolford, UGG australia, Palmers in trgovina Oliviers&Co. 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.