Restavracija Amon

Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”

Drugi najokusnejši teden letošnjega leta

Teden restavracij jesen 2020 bo potekal med 9. do 18. oktobrom, cena menijev bo 19 evrov. V najboljše ocenjenih restavracijah (3 in 4 srčki) pa bo tako kot spomladi cena (lahko) tudi 25 evrov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

gostilne in restavracije po Sloveniji

Organizator

Teden restavracij

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

19,00 €

Tudi Teden restavracij jesen 2020 bo k sodelovanju povabil več kot 100 najboljših slovenskih gostiln in restavracij, med njimi bo prvič sodelovalo sedem restavracij, in sicer Džungla Gastrobar iz Kopra, Fink & Situla iz Novega Mesta, Gostilna Jež iz Jagnjenice, Remi’s Place iz Ljubljane, Restavracija Putr iz Trzina, Restavracija Lipa iz Kranjske Gore in Vila Bled. Med sodelujočimi restavracijami pa jih je kar 30 iz Michelinove izdaje slovenskega vodiča!

Ravioli in kopriva, Hiša Krasna

V spomladanski akciji, ki jo je karantena zaradi novega koronavirusa z začetka prestavila na konec pomladi, je bilo število gostov rekordno in je prvič doseglo številko 50 tisoč. Ker pa je jesenska akcija ponavadi še bolj množična, za Teden restavracij jesen 2020 organizatorji pričakujejo več kot 100 tisoč gostov! Seveda bo kulinarični dogodek potekal ob spoštovanju vseh zaščitnih ukrepov in upoštevanju večje razdalje med gosti.

Sprejemanje rezervacij se bo začelo v ponedeljek, 28. septembra, ko bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij.

Dodatne Informacije

solaokusov.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 koktajlov, ki jih lahko pripravimo v prazničnem času