Foto: Kalany Creative

Aurora: avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe

Organizatorji festivala Stellarbeat, največjega elektronskega festivala pri nas, bodo oktobra zagnali nov projekt v virtualnem svetu, avdio-vizualno galerijo Aurora, kjer bodo mesečno postregli z LIVE prenosi.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

auroramusic.io

Organizator

Stellarbeat

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Spremljanje prenosov v živo je brezplačno.

Prvi tak se bo zgodil 1. oktobra, na ekskluzivnem rooftopu nad Ljubljano, na katerem bo AURORO otvoril “fotr” slovenske techno scene, DJ Umek. Najbolj poznan slovenski DJ se lahko pohvali s številnimi nagradami za najboljšega techno artista in tudi tem, da je na slovenski techno sceni že dobrih 27 let in še vedno premika meje te glasbene zvrsti. Prvi utrinki Aurore bodo vidni vsem, ki jo bodo želeli spremljati na njeni spletni strani auroramusic.io ali družbenih omrežjih.

Aurora je avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe. (Foto: Kalany Creative)

Nov projekt prihaja izpod rok snovalcev največjega elektronskega festivala pri nas, StellarBeat, ki je v zadnjih štirih letih v Slovenijo pripeljal številne svetovno znane DJ zvezde, od Robina Schulza, Timmy Trumpeta, Fedde Le Granda, Claptona do Sigale, Davida Moralesa, Buraka Yeterja, Fernande Martins in drugih. Festival je vsako leto privabil več tisoč obiskovalcev, lani so jih našteli 15 tisoč. Vsako leto obiskovalcem ponudijo nekaj več, letos sta bili kot glavni zvezdi napovedana ena najboljših DJ-jev na svetu, Dimitri Vegas in Like Mike, a je festival zaradi pandemije koronavirusa prestavljen na prihodnje leto.

Dodatne Informacije

auroramusic.io

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 rock albumov, ki jih je vredno poslušati od začetka do konca