fbpx

Koncert: The Chemical Brothers, kralja elektronske glasbe, prihajata v Zagreb (2019)

Po večji turneji No Geograhphy, koncertih in nastopih na največjih svetovnih festivalih, prihaja dvojec The Chemical Brothers v Zagreb, kjer bosta nastopila prvič. Vsi ljubitelji elektronske glasbe, 12. oktober 2019 je dan, ko boste izgubili tla pod nogami!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Dom Sportova, Zagreb, Hrvaška
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 48,00 €

The Chemical Brothers že več kot 20 let vedno znova na novo definirata elektronsko glasbo. Nastopi v živo so se iz skromnih londonskih klubov preselili na največje svetovne odre, osnovna ideja pa je ostala ista: njuni koncerti ustvarjajo transcendentalni avdio-vizualni prostor, v katerem se občinstvo preprosto prepusti in izgubi. Vsi, ki so že imeli priložnost, da se njunih koncertov udeležijo, pravijo, da je to izkušnja, ki je ni mogoče ne opisati, ne ponoviti, ampak jo je treba izkusiti znova in znova. Tako njun koncert nikoli ni le DJ set, ampak celosten vizualni in glasbeni dogodek, ki ga spremlja spektakularna lastna produkcija.


Dvojec The Chemical Brothers sta zasnovala Tom Rowlands in Ed Simons, duo iz Manchesterja pa se skupaj z The Prodigy in Fat Boy Slim smatra za pionirja big beata, žarna elektronske glasbe. Zadnji, deveti studijski album No Geography, sta izdala pred nekaj meseci. Ta je prejel pohvale kritikov in publike, kar pomeni, da The Chemical Brothers prihajata v Zagreb na vrhuncu svoje ustvarjalnosti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thechemicalbrothers.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!