Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020

foto: Marko Delbello Ocepek // www.instagram.com/delbello69.com
Zadnjič posodobljeno: :

Elektronski festival Smile Ljubljana Special Edition bo na Letnem telovadišču Ilirija potekal štiri noči, od četrtka, 27. 8., do nedelje, 30. 8., gostil po 500 obiskovalcev, ki jih bodo ob rezidentih zabavali didžeji z največjih svetovnih festivalov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Letno telovadišče Ilirija, Ljubljana

Organizator

Smile Festival

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 40,00 €

Potem ko je v sklopu petih Tuševih tekov barv gostila nekatera največja imena svetovne elektronske, pop in hip hop scene ter postavila Ljubljano na svetovni festivalski zemljevid, je organizacija KO Events v leto 2020 vstopila z novim konceptom Smile Ljubljana. Festival nove generacije boste zaradi korone lahko spoznali naslednje poletje, so pa zato prekaljeni ustvarjalci nepozabnih doživetij še enkrat staknili glave in za slovo od letošnjih počitnic zasnovali enkratno štiridnevno specialko, kakršne Slovenija še ni doživela. V sodelovanju z NIJZ, podporo MO Ljubljana in Športa Ljubljana ter podjetjem Tuš, bo ljubiteljem elektronske glasbe med 27. in 30. avgustom zagotovljena nepozabna in varna zabava.

SMILE LJUBLJANA Special Edition 2020 bo varna zabava!
SMILE LJUBLJANA Special Edition 2020 bo varna zabava!

Zaradi zagotavljanja varnosti bo prizorišče razdeljeno na sektorje po 20 gostov, vsaka vstopnica pa zagotavlja enkratno VIP doživetje: vsi obiskovalci prejmejo nahrbtnik z darili, prostor z mizo za svojo ožjo oz. domačo družbo, vsak sektor bo imel določenega lastnega natakarja in toaletne prostore ter zelo veliko prostora za sedenje in gibanje. Z varnostnimi ukrepi pa bo poskrbljeno za maksimalno varnost udeležencev ob prihodu na prizorišče in med potekom samega dogodka.

Programski nosilec specialke bo nizozemski prvokategornik Fedde Le Grand, asistirala mu bo še ena ljubljenka podalpskih žurerjev, Rusinja Mari Ferrari. Premierno pa se bo slovenski publiki predstavil Maurice West, multiinštrumentalist (kitara, klaviature, bobni), producent in eden najhitreje vzpenjajočih se mladih didžejev. Nastopili bodo tudi domači in regionalni rezidenti: Kosta Radman, Tim Urbanya, Chrns, Josh Shomen in Minless.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thesmilenation.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Princ Willliam in Kate Middleton: najbolj romantičen posnetek iz njunega zasebnega družinskega življenja