Tega nikoli ne recite partnerki, ko se predajata strastem

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj izrečemo v postelji med spolnim odnosom, je skoraj tako pomembno kot to, kar počnemo v postelji. In samo en stavek lahko tisti trenutek naredi neverjeten, ali pa uniči vsako željo po nadaljevanju.

Da se slednje ne bi zgodilo, moški nikoli ne smejo izreči naslednjih sedem stavkov v postelji, ker jih nobena ženska noče slišati.

1. Kdo je tvoj očka?

Ta stavek se pogosto uporablja v filmih za odrasle in igralka, ki ga sliši, doživi “izbruhljiv” orgazem. Toda v resničnem življenju izzove popolnoma drugačno reakcijo ali odbojnost, ker ženska med spolnim odnosom noče slišati besede oče.

2. Šššššššš

Ko ženska med seksom glasno vzdihne, to pomeni, da uživa v tem, kar počne njen partner. Če jo želite utišati, bo to zmanjšalo užitek in ustvarilo občutek nelagodja in morda celo sramu.

Foto: Becca Tapert / Unsplash

3. Ali lahko pohitiš?

Ženska ne morejo pospešiti svojega orgazma, vendar ga doseže, ko je telo nanj pripravljeno. Pospešitev zagotovo ne bo omogočila vrhunca ali ga naredila bolj intenzivnega, prej je verjetno, da ga sploh ne bo doživela

4. Napačno ime

To je ime, ki ga ženska ne bo nikoli pozabila. Vsakdo se lahko zmoti, toda klicanje ženske z napačnim imenom v postelji je napaka, ki jo je težko pozabiti in odpustiti.

5. Je moj penis največji, kar si jih kdaj poskusila?

Moška obsedenost s primerjavo lastnih genitalij z genitalijami drugih moških žensko odbije. Hrati pa ji ni do tega, da bi hranila  moški ego s primerjavami.

6. Ničesar ne čutim

Moški se znajo pritoževati, da jim uporaba kondoma ubija užitek. Pomembneje je, da se ženske med seksom zaščitijo, četudi se partner pritožuje, da nič ne čuti.

Foto: Dainis Graveris / Unsplash

7. Ti je všeč?

Še en odvraten stavek, ki ga lahko slišimo v filmih za odrasle. Če se zvija od užitka in globoko diha, pomeni, da ženska uživa in ne vidi potrebe po odgovoru na vprašanje, katerega odgovor je očiten.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!