fbpx

Teh 5 astroloških znamenj bo julija imelo največ sreče

Foto: envato

Julij mesec odklopa, dopustov, vročine. Vam bo v teh dneh sreča še posebej namenjena? Preverite, ali ste med temi znamenji!

Sreča je narisana na obrazih večine ljudi, saj se veselijo časa, ko lahko pozabijo za teden ali dva na svoje skrbi in uživajo v sončnih dneh.

Poglejte, katerih 5 astroloških znamenj bo najbolj srečnih v juliju 2022!

Bik

Julij 2022 bo poln priprav na veliki dogodek avgusta. Vendar se bodo dobre stvari zgodile le, če se boste pripravljeni sprijazniti s svojimi omejitvami in priznati svoje napake – le tako boste našli najboljši način, da jih nadomestite.

Dobra novica je, da se polna luna 13. julija dogaja v vaši 9. hiši. Znano je, da je ta tranzit privzeto nosilec višjih idej in celo poznanstvo duhovnih učiteljev. Vendar je tudi Merkur močan igralec v tej lunaciji. Ker so to planeti misli, idej in komunikacije, izkoristite čas za razmišljanje, iskanje odgovorov, a tudi pomoč dragim ljudem.

Dvojčka

Ta mesec se boste morali osredotočiti na opustitev poskusov dokazovanja svoje vrednosti. To bo leto, ko se boste končno počutili vredne tega, kar želite. Vaši odnosi se bodo poglobili na osebnem in poslovnem področju. Ne bodite v senci nekoga drugega. Namesto tega prepoznajte svojo notranjo moč in jo pokažite drugim.

Ni se vam potrebno nenehno dokazovati. Foto: Alireza Esmaeeli / Unsplash

Ta mesec bo za vas zelo zanimiva nova Luna. To je posledica dejstva, da se zgodi zelo blizu trojne konjunkcije med Marsom, Uranom in severnim vozlom 1. avgusta. Ta tranzit ima potencial, da pretrese stvari v svetovnem merilu, tako da planet neskladja (Mars) in svet revolucije (Uran) združita vse močnejšo matematično točko v Lunini orbiti (severni vozel). Nekatere stvari se lahko stopnjujejo na globalni ravni, vi pa boste ostali stabilni v svojem svetu.

Rak

Ta mesec je mesec akcije. Z vsemi svojimi briljantnimi idejami boste v središču pozornosti. Če se boste uspešno znebili občasnih kriz, odlašanja in perfekcionizma, bo ta mesec poln uspeha na osebnem in poslovnem področju – sami boste kreator svoje realnosti.

Še ena vznemirljiva stvar, ki se je lahko veselite v juliju – s svojega seznama opravil boste prečrtali nekaj pomembnih stvari zahvaljujoč trčenju trigona Jupiter-Neptun. Pojdite za tem, o čemer sanjate.

Devica

Če še niste našli ljubezni, bi lahko bilo leto 2022 leto, tisto ko boste spoznali pravo ljubezen, zahvaljujoč srečanju Jupitra in Neptuna v sedmi hiši partnerstva. Odprite svoje srce ideji, da lahko najdete božansko ljubezen. Predpogoj za iskanje prave ljubezni nastopi, ko obvladate ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem ter sprejmete odločitve, ki nahranijo vašo dušo.

Julij je čas za ljubezen. Foto: Becca Tapert / Unsplash

Polna Luna 13. julija se bo pojavila v vaši 5. hiši veselja, ustvarjalnosti in vseh dobrih in prijetnih stvari, ki vašemu telesu služijo za razvoj, okrevanje ali transformacijo. Izkoristite ta čas in se povežite s prijatelji, družino in vsemi bližnjimi.

Škorpijon

Stabilnost, ki jo naravno posedujete ta mesec, vam bo omogočila raziskovanje stvari, kot so romantična razmerja, nove karierne priložnosti. Končno boste poželi sadove svojega trdega dela, počutili se boste bolj opolnomočeni in dragoceni, ta mesec je čas, da svoj glas in mnenje delite s svetom – od tega bi lahko imeli veliko koristi.

Ta mesec je Mars, vladar vašega znamenja, ki gre skozi vašo 7. hišo partnerstva, eden najpomembnejših tranzitov za vas. V karti škorpijona Mars predstavlja tako vas kot stvari, za katere se morate potruditi, da jih dosežete, kar je zelo verjetno povezano tudi z vašim zdravjem. Poleg tega lahko Mars v 7. hiši zelo hitro zaostri prepire, zato je najbolje, da se jim v naslednjih dveh mesecih čim bolj izognete ali jih ublažite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!