fbpx

Kako kupovati na Amazonu brez DDV: ugodni spletni nakupi na Amazonu

Foto: envato

Slovenci lahko na Amazonu kupujemo brez DDV! To lahko storite kot podjetje, če ste davčni zavezanci za DDV. Na ta način si pri večjih podjetniških nakupih in investicijah razbremenite denarni tok, saj boste za blago plačali vsaj 22% manj

Dober podjetnik zna dobro upravljati s stroški podjetja. Zato je smotrno, da opravljamo nabave tam, kjer so obremenitve finančnih tokov najmanjše.

Največji trgovec na svetu Amazon, omogoča slovenskim podjetjem, da odprejo poslovni račun Amazon Business, ki omogoče ugodnejše nakupe. Vpis in ustvarjanje računa sta popolnoma brezplačna – brez skritih naročnin. Ob registraciji vpišete pravne podatke vašega podjetja – torej davčno številko, naziv in naslov podjetja. Amazon v roku 24 ur potrdi vaš poslovni račun ter vam omogoči nakupe brez DDVja – torej za neto vrednost izdelka.

Kaj je Amazon Business?


Amazon Business je največja B2B prodajalna na svetu, kjer se srečujeta ponudba in povpraševanje in služi potrebam naročil podjetij vseh velikosti. Če torej kupujete večjo količino pisarniškega materiala, novo računalniško opremo ali pametni telefon, vam je zmanjkalo kartuše za tiskalnik ali česarkoli drugega, boste v spletni trgovini Amazon v tem trenutku lahko izbirali med 250.000.000 izdelki. Kupci lahko izbirajo med ponudniki izdelkov, ki tekmujejo, kdo bo ponudil najboljšo ceno za določen izdelek.
Predstavljate si, da imate odprtih 10 zavihkov različnih spletnih trgovin, med katerimi primerjate cene. Z nakupom pri spletnem trgovcu Amazon boste prihranili čas in denar, saj boste na enem mestu dobili pregledno in hitro primerjavo različnih trgovcev. Zato boste v trgovini Amazon skoraj gotovo plačali najbolj optimalno ceno.
Ponudniki med sabo bijejo neusmiljen boj!
Ponudniki med sabo bijejo neusmiljen boj!

Kako kupovati na Amazonu brez DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Amazon Business omogoča cenejše nakupe za pravne osebe!

Amazon je največja spletna trgovska mreža na svetu, kjer je praktično vsak izdelek vsakega svetovnega proizvajalca. Ker je ponudba tako močna, so navadno marže precej manjše kot pri lokalnih trgovcih in zato cene posledično nižje za precejšen odstotek. Prav tako so podjetja upravičena, do cen za podjetja, ki so ponavadi precej nižje od rednih cen izdelkov. A ne le to. Ker se na Amazon srečujejo ponudbe različnih ponudnikov, je med njimi konkurenca. Marže pa zato izjemno majhne. Zato so nakupi velikokrat tudi do 1/3 cenejši kot pri domačih specializiranih trgovcih.

Amazon Business ima nekatere rešitve in ugodnosti, ki se zdijo pravzaprav neverjetne. Na primer plačilo po predračunu, plačilni nalog SEPA, plačilo na odlog, plačilo s kreditno kartico, … Prav tako imajo zavezanci za DDV možnost nakupa izdelkov na Amazonu brez obračunanega DDV-ja, torej po neto vrednosti. Na ta način lahko podjetju zmanjšate obremenitev finančnih tokov, saj DDV-ja ob nakupu ne plačate. Nakup po nižjih cenah in nakup brez DDV-ja bosta zagotovo prepričalo vsakega podjetnika.

Brezplačna registracija na Amazon Business

Amazon je daleč najbolj priljubljena aplikacija v ZDA. Ameriški uporabniki jo uporabljajo več kot Google, Facebook, Instagram!
Amazon je daleč najbolj priljubljena aplikacija v ZDA. Ameriški uporabniki jo uporabljajo več kot Google, Facebook, Instagram!

Amazon Business je popolnoma brezplačna storitev in ne vključuje nikakršnih skritih stroškov. Z registracijo preko spodnje povezave boste pridobili vrednostne kupone, s katerimi boste določeno obdobje upravičeni do brezplačne poštnine in nekaterih drugih ugodnosti, zaradi česar bo poslovanje preko spletne trgovine Amazon še ugodnejše. Sledite postopku registracije in v roku treh dni boste prejeli kupone ugodnosti na vpisani elektronski naslov. Uporabite spodnjo povezavo, da boste zagotovo dobili kupone!

Nemški amazon.de je za Slovense najboljša izbira

Jezik ni več ovira, saj so pri Amazon.de poskrbeli, da je nemški Amazon tudi v angleškem jeziku. Prav tako se je po večletnih izkušnjah nemški Amazon izkazal za tistega, ki praviloma izdelke dobavlja v roku 24 ur, seveda ob izbrani storitvi hitrega pošiljanja. Tako lahko izdelek naročen do 12. ure dopoldan, pričakujete že prihodnji dan. To pa je povsem primerljivo z najboljšimi slovenskimi trgovci, saj pri Amazonu ne dopuščajo prostora za napake.

Varno naročanje: Amazon ne dopušča napak

Foto: envato

Amazon je najpopularnejša aplikacija v ZDA, pred Googlom in drugimi aplikacijami. To pomeni, da zaradi ugleda skrbi za visok nivo varnosti. Vsi trgovci, ki delujejo preko te B2B tržnice pa vedo, da ni prostora za napake, saj te konkurenca hitro prehiti. Pomembna je tudi ocena uporabnikov, ki označuje kakovost ponudnika. Zato je servis, ki ga ponuja Amazon, izjemno korekten in poslovno varen. Naročila lahko do odpreme odpokličete, prav tako lahko prejeto blago enostavno vrnete, če ne ustreza vašim standardom in pričakovanjem. Za vse je poskrbljeno pregledno ter z enostavno uporabniško izkušnjo.

Foto: envato

Ne zamudite ugodnosti

Če vaše podjetje registrirate na Amazon Business, boste v roku treh dni na vpisan elektronski naslov prejeli pošto s svojo kodo kupona, ki jo unovčite ob nakupu. Koda vsebuje razne popuste in možnost brezplačne poštnine.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!