ti zvezdniki imajo resnično ‘odštekane’ starše

Tudi če si nisi blizu s svojimi starši, so imeli velik vpliv na tvoj razvoj. S starši oblikuješ intimen odnos, ki v veliki meri vpliva na tvoje poznejše odnose – starši ti v otroštvu oblikujejo okolje, ki precej prispeva k tvojim odločitvam, v kakšnem okolju se boš gibal/-a kot odrasla oseba. Ja, starši so eni izmed najpomembnejših ljudi v tvojem življenju. In kakšni so starši zvezdnikov?

ti zvezdniki imajo resnično ‘odštekane’ starše:

Uma Thurman

Uma Thurman se je rodila v precej zanimivo družino. Njen oče Robert Thurman je postal prvi Američan, ki je dosegel naziv budističnega meniha. Njena mama Nena Thurman je bila slavna manekenka, hipijka in bivša žena Timothyja Learyja, znanega po raziskovanju psihedeličnih drog.

Uma s starši
Uma s starši

Leonardo DiCaprio

Oskarjevec Leonardo DiCaprio ima tesen odnos s svojimi starši in s svojo mačeho. Oče je zapustil družino, ko je bil Leonardo še dojenček, vendar to menda ni vplivalo na njun trden odnos. Oče riše stripe, mama pa je socialna delavka. Leonardova mačeha je pripadnica sikhizma.

Leonardo z mamo
Leonardo z mamo

Jennifer Aniston

Oba njena starša sta igralca. Jennifer ima tesnejši odnos z očetom, ki je postal znan po vlogi Victor Kiriakisa v nadaljevanki Days of Our Lives.

Jennifer z očetom
Jennifer z očetom

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal je rojen v precej znano in uspešno družino. Njegov oče Stephen je producent mnogih znanih serij, med drugim Twin Peaksa in Mentalista. Njegova mama Naomi je uspešna scenaristka.

Jake z družino
Jake z družino

Tupac Shakur

Eden od najvplivnejših hiphop ustvarjalcev je bil rojen staršema, ki sta bila aktivna člana v revolucionarni socialistični organizaciji Black Panther Party, ki se je borila za pravice Afroameričanov.

Tupac z mamo
Tupac z mamo

Hugh Laurie

Dr. House se je rodil leta 1959 v Oxfordu. Njegova mama Patricia je napisala kup kratkih zgodb, ki so bile objavljene v The London Timesu. Njegov oče William je bil po poklicu zdravnik, v prostem času pa navdušen športnik. Leta 1948 je celo osvojil zlato medaljo na olimpijskih igrah v Londonu.

William Laurie
William Laurie

Jackie Chan

Jackie Chan se je rodil leta 1964 v preprosto kitajsko družino. Med državljansko vojno se je njegov oče Charles pridružil Nacionalni revolucijski vojski. Med drugo svetovno vojno so ga ujeli Japonci in ga priprli.

Jackie s starši
Jackie s starši

Dustin Hoffman

Dustinova mama Liliana Hoffman je bila znana jazz pianistka, njegov oče Harry Hoffman pa postavljavec scene v studiu Columbia Pictures. Oba sta za svojega sina načrtovala kariero v glasbi, vendar pa je prihodnost prinesla drugačno realnost.

Hoffman z družino
Hoffman z družino

Kate Hudson

Katein oče Bill je glasbenik, mama Goldie pa igralka. Ko sta se njena starša ločila, je Kate pomagal vzgajati očim Kurt Russell, ki je pomembno vplival na razvoj Kateinega igralskega talenta.

Kate s širšo družino
Kate s širšo družino

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V tem himalajskem mestu ženske počnejo, kar hočejo: ne poročijo se, imajo toliko ljubimcev, kot želijo, imajo denar in moč!