fbpx
Foto: envato

Telefon, ki je navdih vaši kreativnosti – Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 je popoln mobilni telefon za vse, ki samozavestno izražate svojo osebnost in ustvarjalnost. Če so vaša oblačila, hobiji, kraji, ki jih obiskujete, in ljudje, s katerimi se družite, odraz vaše osebnosti, potem bi morala biti tudi vaša mobilna naprava.

Če priznamo ali ne, so mobilni telefoni postali podaljšek nas samih in nam ne služijo več le kot komunikacijska naprava, temveč z njimi izražamo sebe, svoje sposobnosti in možnosti. Zato za vse kreativce, ki vsako sekundo vidite lepoto v najmanjših podrobnostih, predstavljamo popolno mobilno napravo – Samsung Galaxy Z Flip4.

Foto: Samsung

Dizajn za vse pustolovščine

Foto: Samsung

Vsi kreativci, ki dobijo navdih na potovanjih in ob raziskovanju novih krajev, bodo navdušeni nad mobilnim telefonom Samsung Galaxy Z Flip4. Tisti, ki so nenehno v gibanju, razumejo, kako pomembno je, da je vse, kar nosijo s seboj, kompaktno in vzdržljivo. Točno tak je tudi novi pametni telefon Galaxy Z Flip4. Je zložljiv, zato ga spravite kamor koli: v manjšo torbico, nahrbtnik in celo v žep.

Samsung Galaxy Z Flip4 je najbolj vzdržljiv zložljiv telefon, saj je izdelan iz odličnega aluminijastega okvirja in ekskluzivnega zaščitnega stekla, zložite pa ga lahko več kot 200.000-krat. Galaxy Z Flip4 je tudi vodoodporen. Skladno s strandardom IPX8 do 1,5 metra pod vodo brez težav zdrži do 30 minut.

Ustvarjanje izvrstnih fotografij in video posnetkov

Foto: Samsung

Ta mobilni telefon zagotovo odlikuje izjemen sistem kamer in na fotografijo vezane funkcije, ki jih naprava ponuja. Zložljivi telefon Samsung Galaxy Z Flip4 ima sistem več kamer: sprednjo kamero z 10 MP in dve zadnji kameri z 12 MP, od katerih je ena širokokotna, druga pa ultraširoka. Ta kombinacija vam omogoča, da maksimalno pokažete svoje sposobnosti pri izdelavi fotografskih in video vsebin.
Novi zložljivi telefon Samsung ima kul funkcijo Nightography na zadnji kameri, kar pomeni, da podrobnosti izstopajo tudi v temi. Poleg fotografiranja je ta funkcija odlična tudi za snemanje, saj lahko z njo naredite posnetke brez tresenja.

Foto: Samsung

Ko se združita inovativna zasnova mobilne naprave in visokokakovostna kamera z ultra-pametnimi funkcijami, dobimo Samsung Galaxy Z Flip4. Ta telefon ima namreč izjemno prilagodljivo kamero, s katero lahko snemate iz več zornih kotov, prav zaradi zložljive zasnove. Zdaj lahko izkoristite vrtljive kote, da posnamete najboljšo skupinsko fotografijo, selfie ali video iz osupljive perspektive. Funkcija FlexCam vam omogoča prostoročno fotografiranje in snemanje videoposnetkov, svoj avtoportret pa lahko posnamete s kamero na zadnji strani, ne da bi odprli telefon. Zaslon na zunanji strani vam bo omogočil predogled fotografije v realnem času. Samsung Galaxy Z Flip4 bo resnično zadovoljil vse vaše ustvarjalne potrebe.

Vaš stil na zaslonu

Foto: Samsung

Kot smo že omenili, mora vaša mobilna naprava odražati vaš stil. Večina od nas ga kaže skozi različne ovitke za mobilne telefone in obeske, a Samsung Galaxy Z Flip4 je šel korak dlje v inovacijah. Prilagodljiv 1,9-palčni zunanji zaslon je namreč še eno platno, s katerim se lahko igrate. Spremenite zaslon s svojimi videoposnetki, fotografijami in AR emotikoni. Imate neskončne možnosti za prilagoditev zaslona glede na vreme, razpoloženje ali celo obleko.

Naj vas navdahne Samsung Galaxy Z Flip4

Če imate idejo, kako dodatno personalizirati svoj preklopni telefon Samsung Galaxy Z Flip4, je to vaša priložnost. Samsung in ekipa LJFW išče odlične kreativce, ki bodo oblikovali kul dodatke za omenjeni telefon. Če ste dobili odlično idejo, si preberite več o natečaju “Inspired By You”, kjer boste našli vse podrobnosti o natečaju in specifikacijah tega mobilnega telefona, kot sta velikost in teža, ki sta pomembni za oblikovanje unikatnega dodatka. Srečno in veliko kreativnosti!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!