fbpx

5 astroloških znamenj, ki jih bo do konca novembra spremljala sreča

Foto: envato

Odbijali bodo negativno energijo, privabljali uspeh v ljubezni, službi in denarju!

Astrologi poudarjajo, da je november ugoden mesec, ki daje številne možnosti, da dosežete, kar želite. Pomembno je, da iz svojega življenja odstranite stvari, ki vas blokirajo, da odprete prostor za nekaj novega.

V začetku druge polovice meseca bo Merkur močan, Venera pa šibka. 16. in 17. bosta planeta zamenjala vlogi. Kar zadeva energijo Marsa, bo ves november neugoden. Prav tako se od 30. oktobra začne retrogradni Mars in njegova intenzivna energija.

Ugotovite, katerih pet astroloških znamenj lahko kljub vsemu pričakuje srečo v novembru.

Kozorog

To je vaš mesec in čas je, da se premaknete iz filozofskega načina v bolj družabno vzdušje. Stari prijatelji bi vas lahko razveselili z nečim lepim osebno ali prek naključnih stikov. Na to glejte kot na priložnost, da se znova nekaj naučite, v tem uživajte in se zabavajte!

via GIPHY

Ko se Sonce premika skozi vašo 11. hišo prijateljstva in skupnosti, je pravi čas za druženje in sodelovanje.

Škorpijon

Srečen rojstni dan škorpijoni! To je vaš mesec. Čas je za srečo! Ste vzdržljivi in ​​se ne bojite izzivov. Družinska sreča in dobri odnosi na vseh področjih vas čakajo v izobilju.

via GIPHY

Devica

Nekaj mesecev ste trdo delali in to trdo delo se bo obrestovalo. Ko se začne obdobje škorpijonov, se vam bo zdelo, da ste popeljali v novo vznemirljivo poglavje. Zaradi energije, ki jo prinaša, se boste počutili, kot da lahko osvojite svet. To zaupanje vas bo vodilo k raziskovanju novih interesov in sklepanju novih prijateljstev.

via GIPHY

Bik

Sezona škorpijona se za vas premika od samote in skrbi zase k več socialne energije! Ko se Sonce in Venera začneta premikati skozi škorpijona, boste čutili vibracije za druženje in spogledovanje. Možno je, da boste spoznali novo ljubezen.

via GIPHY

Ribi

V tem obdobju boste rasli in velik del te rasti je sproščanje starih navezanosti in strupene dinamike moči. Vznemirljivo pri tem je, da se poraja v novembru čudovito novo poglavje. Takoj, ko opustite staro, zastalo energijo, se bo odprl prostor za vstop nove.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.