Mercedes-Benz G63 – luksuzno terensko oklepno vozilo vredno 1 milijon $

Zadnjič posodobljeno: :

Mercedes-Benz G63 AMG je pošastno, a luksuzno terensko vozilo, ki mu na svetu ni para. Zdaj pa dobiva še lastnosti oklepnika in mu po novem do živega ne bodo prišle niti granate, da o metkih niti ne govorimo. Zahvala za to gre podjetju Inkas Group, ki je svetu že dalo nekaj izjemnih oklepnih vozil. A če imate milijon razlogov za strah glede vaše varnosti, upam, da imate tudi milijon dolarjev.

Mercedes-Benz G63 AMG je kot manekenka na modni reviji vajen menjati ”obleke”, a zdaj lahko mirno trdimo, da je nova ”kolekcija” najbolj varno luksuzno terensko vozilo na svetu, v katerem boste lahko tudi v žarišču vojne povsem mirno srkali pijačo iz mini bara, medtem ko bodo okoli vas granate pokale kot kakšne čičole pod nogami in zgolj ”žgečkale” dno vozila.

PREBERITE ŠE: Range Rover Holland & Holland – najdražji Land Rover vseh časov

Svoji neprebojnosti se ima 544-konjski terenec zahvaliti Inkas Groupu, ki je ta kleni terenec s 5,5-litrskim V8 biturbo agregatom, pospeškom do 100 km/h v 5,4 sekundah in končno hitrostjo 210 km/h, spremenil v luksuzni bunker na štirih kolesih. Ker pač nikoli nismo dovolj varni. A zanj boste morali precej razvezati mošnjiček, saj vas bo olajšal za miljon ameriških zelencev. Kar pa je drobiž za kakšnega diktatorja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
inkasarmored.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW i4: električna limuzina