fbpx

Tesla Model Y je dobil napihljivo vzmetnico: uživajte v razkošnem spanju kar v vašem Teslinem Modelu Y

Tesla Model Y napihljiva vzmetnica

Tesla Model Y
Foto: Tesla

Tesla je ponovno pokazala svojo inovativnost, tokrat z novim dodatkom za avtomobile - napihljivo vzmetnico za Model Y. Ali bo ta novost resnično spremenila izkušnjo kampiranja? Berite naprej in odkrijte vse podrobnosti o tem revolucionarnem izdelku.

Ko se Elon Musk in njegovi inženirji odločijo izboljšati izkušnjo kampiranja, vemo, da bo rezultat nekaj posebnega. Tesla je nedavno predstavila svojo dolgo pričakovano napihljivo vzmetnico za Model Y, ki bo zagotovo poskrbela za še večji užitek pri avtomobilskem kampiranju.

Tesla Model Y Napihljiva Vzmetnica je zasnovana z mislijo na maksimalno udobje in praktičnost. S svojo tri-palčno (7,6 cm) visoko gostoto pene zagotavlja udobje, ki ga pričakujete od luksuzne postelje. Zunanjost iz vodoodpornega poliestra pa dodaja dodatno plast vzdržljivosti in razkošja. Vzmetnica je dovolj velika, da se prilega med kolesni oboki v prtljažniku in sega vse do prednjih sedežev, z dimenzijami 189 cm v dolžino in 128 cm v širino. Ta velikost zagotavlja prijetno spanje za dve osebi.

Foto: Tesla
Paket vključuje prenosno torbo za enostavno shranjevanje in transport, adapter za zračno črpalko za dodatno vsestranskost ter dva popravila obliža za dodatno varnost pri vaših pustolovščinah. Kot bi pričakovali od Tesla izdelka, je vzmetnica takoj po predstavitvi razprodana, kar samo dokazuje njeno visoko priljubljenost med lastniki Tesle. Če želite to vzmetnico, boste morali biti hitri, ko bo ponovno na voljo v spletni trgovini.
Foto: Tesla
Za varnost in udobje uporabnikov Tesla priporoča, da vzmetnico napihnete s pomočjo zračne črpalke, čeprav je samonapihljiva. Prav tako opozarjajo, da vzmetnice ne smete uporabljati, ko je vozilo v gibanju. Ko je čas za nadaljevanje poti, preprosto izpustite zrak iz vzmetnice in jo shranite v prtljažni prostor vozila.
Foto: Tesla

Zaključek: Ali se izplača?

Tesla je ponovno dokazala, da zna prisluhniti potrebam svojih strank. Model Y Napihljiva Vzmetnica je idealna za vse, ki uživate v kampiranju in želite dodati kanček razkošja svojim avanturam. Čeprav je cena 225 EUR (približno 250 USD) na prvi pogled morda nekoliko visoka, je kakovost in udobje, ki ju prinaša, neprecenljiva. Če ste lastnik Tesle Model Y in ljubitelj kampiranja, je ta vzmetnica definitivno investicija, ki je ne boste obžalovali. Kot pravijo, če želiš biti velika riba v morju inovacij, moraš dvigniti standarde – in Tesla je to vsekakor storila.

Dodatne Informacije

tesla.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.