Tesla PowerBank: najlepši prenosni polnilnik za vaš telefon

Tesla PowerBank – najlepši prenosni polnilnik za vaš telefon

V času odvisnosti od mobilnih napravic in njihovega vira življenja, baterij, je modro s seboj nositi tudi prenosni polnilnik. V reviji smo jih že kar nekaj predstavili in lahko se strinjamo, da je ponudba precej dobra, kajne? A ker gre po navadi za škatlice, na njihov videz nikoli nismo bili pozorni. Do zdaj.

Tesla PowerBank je prenosni polnilnik, ki bo, če ne drugega, zadostil visokim estetskim zahtevam. Po videzu je precej podoben Teslinim električnim polnilnim postajam. Baterija ima zmogljivost 3.350 miliamperskih ur, kar sicer zadostuje v povprečju za eno samo polnjenje. Mobilno napravico boste s polnilnikom lahko polnili prek vhodov USB, micro-USB ali Apple Lightning, žal pa ni na voljo USB-C povezave. Na voljo je tudi namizni polnilnik, če prenosnega sploh ne potrebujete.

Prenosni polnilnik Tesla PowerBank, ki stane 40 evrov, bo najbrž pristal v žepih oboževalcev te ameriške blagovne znamke, ostalih uporabnikov pa najbrž ne bo prepričal. No, razen, če jih bo.

Galerija: Tesla PowerBank – najlepši prenosni polnilnik za vaš telefon

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.tesla.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 izjemno zabavnih trikov za Google (2020)