fbpx

Težava je v tebi: 3 načini razmišljanja, zaradi katerih si samska

Večina žensk živi v zablodi, da se bo ljubezen zgodila kar sama od sebe. Ne, ljubezen se bo zgodila, ko nekomu, ki se trudi osvojiti tvoje srce, daš priložnost, nato pa priložnost daš še sebi, da vzljubiš to osebo.

Ravno tiste osebe, ki tožijo, da nimajo sreče v ljubezni, imajo težavo s prepoznavanjem, da jih nekdo občuduje in si želi z njimi ustvariti ljubezensko zgodbo. Ljubezni ne boš našla tako, da se boš delala nedostopno, hladno in odbojno.

Razlog, zakaj si samska, se lahko skriva tudi v tebi in tvojem razmišljanju, s katerim strupiš svoje srce in srca ljudi, ki te imajo radi. To so najpogosteja razmišljanja, zaradi katerih ne najdeš sorodne duše.

3 načini razmišljanja, zaradi katerih si samska:

Misliš, da te moški vidijo le kot seksualni objekt.

To je zgrešeno stališče. Povsem jasno je, da obstajajo moški, ki se jim po glavi pletejo le poredne misli in razmišljajo o tem, da bi se izkoristili, vendar težko generaliziraš in trdiš, da je vsak moški takšen. Moraš se zavedati, da te bo moški videl takšno, kot se sama predstavljaš.

Najpomembnejše je, da imaš svoje stališe, zračiš z energijo in karizmo, ki ju poseduješ in pritegneš moškega s svojimi možgani – pravi moški bo imel cilj spoznati tebe, ne tvojo prijateljico spodaj!

Misliš, da te moški vidijo le kot seksualni objekt.
Misliš, da te moški vidijo le kot seksualni objekt.

Dvomiš vase.

Morala se boš naučiti spoštovati in ljubi sebe. Jasno je, da je veliko lažje reči kot uresničiti to misel, vendar to je edini način, da te bo nekdo zaljubil. Pregovor, ki pravi, da prvo moraš vzljubiti sebe, da te bodo ljubili drugi, naj bo tvoje vodilo.

Ženska, ki je vzpostavila notranje ravnovesje in ne dvomi vase, zrači s samozavestjo, kar moškega še kako pritegne. Naj moški spozna, da nisi zgolj inteligentna in lepa, temveč si odvažna ženska, katere življenje ni sinonim za dvom.

Ne opaziš signalov, ki ti jih nekdo vztrajno pošilja.
Ne opaziš signalov, ki ti jih nekdo vztrajno pošilja.

Ne opaziš signalov, ki ti jih nekdo vztrajno pošilja.

Povsem mogoče je, da se oseba, ki ni predmet tvojega poželenja, bori zate. Si razmišljala o tem, da bi se začela ozirati okoli sebe? Da bi dala priložnost osebi, ki morda v tem trenutku ni tvoj izbor, a je ravno tisto, kar potrebuješ?

Če vztrajno verjameš, da je vesolje krivo zaradi tega, ker si samska, se vprašaj, kako razmišljaš, ker boš takrat spoznala, da je težava v tebi. In seveda začni delati spremembe, zaradi katerih boš tudi ti srečna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!