The Cinder Cone – boemska drevesna hiška, ki lebdi nad skateparkom

Boemska drevesna hiška Cinder Cone nad skateparkom.

The Cinder Cone je boemska drevesna hiška v naravnem rezervatu Columbia River Gorge (okrožje Skamania, ZDA), ki lebdi nad skateparkom. Gre za drevesni stanovanjski ''kompleks'', ki lebdi nad skateparkom in zunanjo vročo kopeljo, ki se ''greje'' na drva. Nad projektom so bdeli ljudje različnih poklicev, od profesionalnih tesarjev do takšnih, ki so si izkušnje nabirali med delom.

The Cinder Cone je boemska drevesna hiška ujeta pod krošnjami nad skateparkom. Projekt drevesnega domovanja je otrok Fosterja Huningtona in njegovih prijateljev, ki so rast svojega sanjskega domovanja, ki je potekalo od pomladi leta 2014, skrbno dokumentirali in zapakirali v video, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Garden Village Bled – pravljične dvonadstropne hiške na drevesih


Poleg tega na Kickstarterju zbirajo zagonska sredstva za izid knjige The Cinder Cone Build Book, ki v detajle dokumentira proces nastajanja drevesne hiške (skice, fotografije, zapiski, nasveti,…). S knjigo želijo spodbuditi in navdihniti tudi druge, da prebudijo otroka v sebi in se lotijo tovrstnih projektov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta eleganten monokromatski penthouse v Ukrajini so mokre sanje vsakega minimalista!