fbpx

The Edge: prenosna ‘vse v enem’ miza za sodobno življenje

Prenosna miza The Edge

Sodobno življenje je danes tako ali drugače povezano z uporabo mobilnih naprav, hkrati pa delovna mesta niso več nujno pisarniški prostori, kot smo jih poznali, in prostor, kamor se vračamo vsak dan ob isti uri. Marsikdo dela od doma ali na terenu. Za take je idealna rešitev miza The Edge, prenosna 'vse v enem' miza, ki ima vključeno sedalo in se za lažji transport oz. spravilo prikladno zloži.

The Edge je prva prenosna ‘vse v enem’ pisarniška miza, ki se popolnoma prilagaja človeku, in res prva miza, ukrojena po 21. stoletju. Kajti medtem ko se je tehnologija razvijala s svetlobno hitrostjo, je razvoj na področju miz zaspal. Pojavile so se stoječe mize, a te so narejene temu, da z njimi rešujemo problem pretiranega sedenja čez dan, medtem ko ergonomsko oblikovana miza The Edge ustreza sodobnim standardom uporabe mize in ni samo delovna površina, temveč s posebnim načinom sedenja z naslonilom za kolena tudi skrbi za pravilno držo in s tem manjšo bolečino v hrbtenici, vratu in ramenih.

PREBERITE ŠE: Pacco: urbana računalniška mizica za tvoje stanovanje


Pisarniško mizo za 21. stoletje, ki jo razstavite in sestavite v nekaj sekundah, lahko prednaročite na Kickstarterju za (preračunanih) 270 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!