fbpx

The Katara Suite je najboljši hotelski apartma na svetu

Hotel Excelsior Gallia v Milanu: The Katara Suite

Hotel Excelsior Gallia v Milanu ima najrazkošnejši apartma na svetu. To med drugim potrjuje tudi letošnja nagrada World Travel Awards, ki jo je hotel prejel ravno za svoj apartma The Katara Suite v kategoriji vodilnega hotelskega apartmaja 2016. Poglejte si to neverjetno razkošje!

The Katara Suite, ki je že drugo leto zapored postal vodilni hotelski apartma na svetu, je med drugim tudi med največjimi. Razprostira se namreč na 93 kvadratnih metrih, zaradi česar je največji hotelski apartma v Italiji.

PREBERITE ŠE: Evropski skriti dragulji: evropska smučišča, ki jih še ne poznate

Najbolj razkošni hotelski apartma na svetu, The Katara Suite, se nahaja v hotelu Excelsior Gallia.
Najrazkošnejši hotelski apartma na svetu The Katara Suite se nahaja v hotelu Excelsior Gallia.

V tej razkošni nastanitvi lahko spi do osem ljudi. Vključuje luksuzne dobrine, ki bi jih lahko pričakovali – zasebna terasa in razkošne spalnice –, kot tudi nekaj presenetljivih bonusov, kot so na primer neprebojna okna in zasebni SPA. Za noč v tem apartmaju boste morali odšteti kar 20 tisoč evrov.
Prejemnike World Travel Awards je izbrala skupina strokovnjakov iz turistične panoge, izbrali pa so najboljše resorte, destinacije in letališke čakalnice. Več o World Travel Awards si lahko preberete tukaj.

Galerija – The Katara Suite je najboljši hotelski apartma na svetu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.