fbpx

Ti 4 astrološki znaki pri partnerju vedno iščejo samo napake

Mnogi večino časa molčijo o stvareh, ki jih jezijo, da ne bi prizadeli svojih partnerjev. Nekateri pa so raje brutalno iskreni. Med katere spadate?

Ti štirje znaki zodiaka nenehno iščejo pomanjkljivosti pri svojih partnerjih. Ko ste z nekom, postopoma izveste vse, kar je treba vedeti o njem. To lahko vključuje majhne navade, ki jih imajo, pa tudi vse tiste stvari, ki jih počnejo in ki vas na skrivaj jezijo.

Poglejmo, katera astrološka znamenja moti že preglasno dihanje partnerja.

Lev

Imajo se za vsevedne ali pa se pretvarjajo, da so vam pripravljeni kadar koli velikodušno svetovati. Zelo hitro najdejo tisoče napak pri partnerju. Njihova narava je takšna, da se postavijo na piedestal, medtem ko na neki način ponižujejo svoje partnerje.

via GIPHY

Devica

Device so spretne in uspejo zelo hitro in natančno prepoznati pomanjkljivosti pri ljudeh. Ljudje, rojeni pod tem znamenjem, imajo nenavadno sposobnost, da imajo vedno prav, tudi ko nimajo. Čeprav imajo morda najboljše namene, nihče ne želi vsak dan poslušati o svojih pomanjkljivostih, še posebej od nekoga, ki ga ima rad.

via GIPHY

Škorpijon

Medtem ko večina znakov astrologije neškodljivo jezi svoje ljubimce ali zakonce, je škorpijon edini, ki to počne z zlobo v srcu. So spretni v izkrivljanju in pogosto uporabljajo kritiko na način, da se njihov partner počuti manjvrednega. Njihove ostre besede so namenjene nižanju samozavesti njihovih partnerjev.

via GIPHY

Strelec

Strelec je izkušen opazovalec, kar mu pomaga odlično preučiti različne situacije. Prav tako zaznajo pretvarjanje in laž in so pogosto brutalno iskreni glede svojih opažanj. Nič ni bolj neprijetnega kot nenehno poslušati, da je vse, kar počnete, napačno.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.