fbpx

Ti astrološki znaki največkrat dobijo odpoved v službi: ste med njimi?!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Se čudite, zakaj ste nenehno v konfliktu s sodelavci ali nadrejenimi? Zdi se vam, da nič ne naredite narobe.

Njihov problem je, da ne prenesejo avtoritete. In nenehno prihajajo v konflikt z nadrejenimi.

Poglejmo, katera so ta znamenja.

Ribi

Prijaznost in skrb za druge sta na splošno vrlina, toda v službi bi lahko zaradi teh lastnosti postali vsiljivi in ​​nezanesljivi. Ribe imajo ob stresu običajno potrebo po begu, ali izolaciji od drugih ljudi.

Preveč neupravičenih “dni duševnega zdravja”, namenjenih okrevanju po čustvenem stresu, je lahko v očeh delodajalca videti negativno. Namesto tega bi morale ribe včasih nadzorovati svoja čustva.

Lev

Levi so znani kot naravni voditelji, in ko niso glavni, so dobri delavci. Za nekatere leve je red tuj koncept, ki jih lahko spravlja ob živce.

Želijo biti vodje in izstopati. Foto: Thisisengineering Raeng / Unsplash

Da bi dosegel vrh, mora odigrati vlogo dobrega vojaka, se prilagoditi delovnemu okolju, spustiti žogo in poskušati obvladati svojo ukazovalno držo.

Oven

Oven je lahko na udaru kritik iz podobnih razlogov. Ne samo, da se izogibajo ukazom, ampak po navadi odkrito ne upoštevajo nalog svojih nadrejenih in delajo stvari po svoje.

Neodvisni oven lahko prinese rezultate, toda ko gre za sodelovanje z drugimi, lahko njihov odnos – vse bo po moje – povzroči slabo kri. Moral bi iskati način, kako prevzeti odgovornost.

Škorpijon

Kljub temu da je zvest in ljubeč, se lahko škorpijon na zaznane krivice odzove na zahrbten in skrivnosten način. Pogosto so ljubosumni in se nagibajo k nadzoru, včasih pa lahko spletkarijo, kar pogosto povzroči nasproten učinek in sodelavce spremeni v sovražnike.

Se izolirate od drugih? Foto: Brooke Cagle / Unsplash

To znamenje bi moralo delati na svojih nevihtnih izbruhih. Namesto da bi v ljudeh videli ovire, bi jih morali začeti videti kot zaveznike.

Dvojčki

Dvojčki slovijo kot pametne, komunikativne osebe, polne entuziazma. Njihova največja težava je, da so neorganizirani in razpršeni v več smereh.

Poleg tega so lahko zaradi svoje tesnobe nenehno vznemirjeni pred strankami ali nadrejenimi, njihova nagnjenost k večopravilnosti pa lahko povzroči vrsto napak. Zanje je pot do uspeha osredotočanje na eno stvar in dokončanje ene naloge, preden nadaljujejo z naslednjo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!