fbpx

Ti astrološki znaki so najbolj nagnjeni k poligamiji: ena oseba ni dovolj!

Foto: Wild Bunch

Kdo rabi v ljubezenskem odnosu in v postelji več kot eno osebo?

Astrologija nam ponuja vpogled v številne vidike našega obstoja. Med drugim tudi v ljubezenske odnose. Čeprav je sodobna družba koncept monogamije sprejela kot standard, so po mnenju astrologov v horoskopu nekateri astrološki znaki bolj nagnjeni k poligamiji kot pa k monogamiji. Poligamni odnos je lahko pozitivna stvar za odprte ljudi, ki iščejo raznolikost in znajo delovati na več področjih. Če vas zanima, ali spadate med tiste znake, pri katerih je tovrstna zveza mogoča, ostanite z nami v naslednjih vrsticah.

Vodnar

Vodnar ima to poseben dar, da zelo uspešno obvlada več ljudi hkrati, ne da bi se kdo od njih počutil zapostavljenega. Je sposoben iskreno ljubiti več različnih ljudi, poligamni odnos pa mu omogoča, da pokaže in izkusi vse svoje občutke. Tisto, kar vodnarja ločuje od drugih znamenj, je dejstvo, da ne samo, da “pade” na fizično lepoto, ampak ga očara tudi človekov intelekt. Vodnar lahko svojo sorodno dušo najde v eni osebi, vendar to še ne pomeni, da se bo tukaj ustavil.

Kdo rabi v ljubezenskem odnosu in v postelji več kot eno osebo?
Foto: HBO Max

Kozorog

Kozorog je tisti, ki slovi kot vztrajno, delavno in pošteno znamenje. On je tisti, ki se vedno trudi upoštevati pravila. Res pa je, da ima to znamenje izredno spolno slo in da mu ena oseba pogosto ne zadostuje za raziskovanje vseh vidikov svoje spolnosti. Kozorogi so bili ustvarjeni iz poligamne odnose zaradi svoje energije, neodvisnosti in spolne apatije. Česar kozorogu nikoli ne zmanjka, je moč, in ena oseba mu le stežka sledi.

Bik

Bik je znan po svoji čutni strani osebnosti. To v veliki meri pojasnjuje njegovo nagnjenost k poligamnemu odnosu. Več rok, da vas objamejo, več ustnic, da vas poljubijo – to so sanje vsakega bika. Ta znak ne okleva s priznanjem, da ena oseba v postelji ni dovolj. Poleg tega je bik nekdo, ki je nagnjen k posesivnosti in poligamni odnos je lahko zdravilo za takšno obliko vedenja, saj se mu z več partnerji ne bo treba tako trdno držati samo ene osebe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!