Ti astrološki znaki so najboljši prijatelji: preveri, če se resnično ujemata

Foto: Elle Hughes / Pexels

Kdo je vaš najboljši prijatelj? Je to res kozorog? Ali je morda lev? Morda nobeden od njiju, ampak tehtnica?

Astrologija je res zanimiva in vsestranska veda. Glede na združljivost lastnosti astroloških znamenj vam razkrivamo, kdo je vaš najboljši prijatelj glede na astrologijo.

Ste se kdaj vprašali, zakaj se s svojim prijateljem tako ujemata? Potem tega članka ne smete spregledati.

Oven

Ovnova najboljša prijatelja sta dvojčka in oven. Kar zadeva ljubezenske zadeve, dva ovna nista posebno dobra kombinacija in se običajno zveza končata zelo burno. Njihova prijateljstva pa lahko trajajo večno. Prijateljstvo med ovnom in dvojčkom lahko opišemo kot smeh. Duhoviti dvojčki in ovni v vsaki situaciji vidijo pozitivne plati, in se bodo vedno dobro zabavali.

Bik

Najboljša prijatelja bika sta – devica in rak. Bik je oseba, ki ne mara sprememb. Želi si le, da bi bili njegovi prijatelji zanesljivi in ​​težko je najti bolj zanesljivo osebo kot devico. Devica je tista, ki bo razveselila bika v njegovih najbolj mračnih dneh. Bik se zelo dobro razume tudi z občutljivim rakom.

Ure in ure se lahko pogovarjata, kjerkoli sta. Foto: Greg Raines / Unsplash

Dvojčka

Najboljša prijatelja dvojčka sta tehtnica in lev. Dvojčka in tehtnica sta zračni znamenji, ki izžareva intelekt. Ne glede na to, ali gledajo filme, se potepajo po muzejih ali eksperimentirajo z novimi vini, se bodo ves čas živahno pogovarjali. Kombinacija dvojčkov in leva je potencialno sovražna, a ko ne tekmujeta, si dopolnjujeta stavke.

Rak

Najboljša prijatelja raka sta – ribi in kozorog. Ko se dva vodna znaka združita, stvari kar tečejo. Ribi in rak sta izredno empatična in lahko najdeta zavetje med seboj pred zunanjim svetom. Ure in dneve lahko preživita skupaj, ne da bi se kdaj naveličala. Rak in kozorog pa sta nasprotna znaka, a kot dve najodgovornejši znamenji v astrologiji predstavljata neverjetno močno prijateljsko zavezništvo.

Lev

Najboljši prijatelji leva sta strelec in tehtnica. Lev je tisti, ki mu vlada Sonce, medtem ko je Jupiter odgovoren za značilnostne poteze strelca. Zato si ta dva znaka drug drugemu služita kot navdih. Sta najboljša prijatelja in tvorita neustavljivo silo. Nasprotno pa tisto, kar leva privlači pri tehtnici, sta lepota in slog. Sta odlična skupaj in opazna na vsakem koraku.

Prijateljstvo za vedno! Foto: Joel Bengs / Unsplash

Devica

Najboljši prijatelja device sta – rak in škorpijon. Devica je tista, ki vedno poskuša popravljati življenje drugih ljudi. Kdo pa si ga želi popraviti? Nihče drug kot občutljivi rak, ki ve, kako ravnati z devico, ki nikoli ne prosi za pomoč. Po drugi strani pa, ko gre za prijateljstvo med devico in škorpijonom, to temelji na ohranjanju skrivnosti. Ti znaki cenijo zvestobo in vedo, da je njihova skrivnost v varnih rokah.

Tehtnica

Najboljši prijatelja tehtnice sta – bik in vodnar. Planet umetnosti, glasbe in estetike vlada nad tehtnico in bikom. Zato sta ta dva znaka najboljša prijatelja, ker imata enak okus. Tem za pogovore jim nikoli ne manjka. Čeprav se na prvi pogled zdi precej površno prijateljstvo med tehtnico in vodnarjem, je pravzaprav zelo globoko in zasnovano na intelektualnem razumevanju.

Škorpijon

Najboljša prijatelja škorpijona sta – oven in bik. Škorpijon in oven sta izjemno močna. Njuno prijateljstvo se običajno začne kot tekmovanje, po katerem se ustvari medsebojno spoštovanje. Bik pa je nasprotje škorpijona. Vendar ju lastnosti, na katere ta dva znaka delujeta, povezujejo, to pa sta občutljivost in pripravljenost, da se borita za to, kar hočeta.

Strelec

Najboljša prijatelja strelca sta – ribi in oven. Planet optimizma in veselja Jupiter vlada nad ribami in strelcem. Ta dva znaka drug za drugega v življenju predstavljata srečen amulet. Ribe so tiste, ki spodbujajo strelca, naj sledi svojim sanjam. V nasprotju s tem prijateljstvom obstaja tudi izredno močan odnos med ovnom in strelcem. Preprosto si lahko bereta misli.

Razumeta drug drugega brez besed! Foto: Vitaly Sacred / Unsplash

Kozorog

Najboljša prijatelja Kozoroga sta – devica in vodnar. Kozorog in devica, kot dva zelo vsakdanja znamenja nosita etiketo, da sta obsedena z delom, toda tisto, kar cenita drug pri drugem, je prav tista temna stran, ki prestraši druge ljudi. Vseeno jim je, kaj si drugi mislijo, ko so skupaj. Prijateljstvo med kozorogom in vodnarjem je kot dobro staro vino. Več časa mine močnejša in stabilnejša je.

Vodnar

Najboljša prijatelja vodnarja sta – dvojčka in lev. Tako vodnar kot dvojček imata rada ljudi in komunikacijo z njimi. Predstavljajo par, ki je kadarkoli dobrodošel na katerikoli zabavi. Kot nasprotna znamenja sta lev in vodnar znana po tem, da sta izjemno neodvisna. Postaneta najboljša prijatelja, ker najbolje razumeta, kako se počuti druga oseba.

Ribi

Najboljša prijatelja ribe sta – škorpijon in kozorog. Čeprav se veliko ljudem zdijo škorpijoni strašljivi, ribe vedo, da globoko v sebi skrivajo zelo občutljivo plat osebnosti. Nobeden od njiju ne mara praznih zgodb, zato se zatečeta k dolgim ​​pogovorom. Kljub temu, da so ribe zelo preproste, in jih v družbi pogosto ne razumejo. Če jih kdo lahko razume, je to kozorog, ki prepozna njihovo skrito modrost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Katera astrološka znamenja so rojena pod srečno zvezdo in katerim je pot posuta s trnjem?