fbpx

Tik na zemljo: VonMercier Arosa ponese razkošje v nove višave

Ko vodni skuterji in štirikolesniki niso dovolj, drsite v stilu z električnim zračnim plovilom Arosa

VonMercier Arosa
Foto: vonmercier

Pridružite se nam na vznemirljivem potovanju, ko bomo raziskovali ekskluzivno, okolju prijazno in luksuzno električno zračno plovilo VonMercier Arosa — vrhunsko pustolovsko vozilo , ki vam bo zavidal vsak. Gre namreč za res edinstven izdelek, ki pa bo tudi precej unikaten, saj jih bodo izdelali le 25.

Ko boste stopili na električno zračno plovilo VonMercier Arosa, si ne boste mogli kaj, da ne bi občutil občutke krivde za vse vodne skuterje in štirikolesnike, ki ste jih kdaj koli imeli radi. Zaradi tega čudeža inženirstva so enostavno zastareli. Vidite, dragi moji bralci, ko gre za kombinacijo razkošja, zmogljivosti in prijaznosti do okolja, zaradi Arose druga počitniška vozila izgledajo kot otroške igrače.

Težko si je predstavljati, da bi lahko tako elegantna električna zver brez težav drsela po travi, pesku, snegu in vodi kot elegantna leteča preproga 21. stoletja. Lebdeča 15 do 20 centimetrov nad tlemi ter s hitrostjo do 80 km/h.

Kokpit na prostem, v katerem lahko udobno sedita dva, ponuja takšno vozniško izkušnjo, da se sprašujete, ali ste v futurističnem športnem avtomobilu ali vodnem reševalnem vozilu, vrednem Jamesa Bonda. Kontrole, podobne avtomobilskim, zagotavljajo, da voznik brez napora pilotira to elegantno zver po različnih terenih.

In kaj bi bilo razkošno plovilo na zračni blazini brez izbirne tikove palube in lestve? Kot nalašč za navduševanje vaših prijateljev iz jaht kluba.

A ni vse samo zabava in igre, saj je Arosa tudi prvak v prijaznosti do okolja. S tremi električnimi motorji ima to plovilo na zračni blazini največji doseg 130 kilometrov in čas delovanja tri ure z enim polnjenjem. To je popolna poroka sloga, zmogljivosti in okoljske odgovornosti – ljubezenski trikotnik, za katerim lahko vsi stojimo.

Zdaj je edina zanka ta, da bo VonMercier leta 2023 proizvedel le 25 enot, kar zagotavlja, da bo ekskluzivnost ostala ključni del izkušnje Arosa. Torej, dragi bralci, če se imate za futurističnega, ekološko ozaveščenega pustolovca z okusom po razkošju, vam predlagam, da hitro ukrepate in rezervirate svoje lastno električno plovilo na zračni blazini Arosa.

Samo ne pozabite me povabiti na vožnjo – navsezadnje bom potreboval nekaj, kar me bo potolažilo, ko bom mahal v slovo svojim ljubljenim vodnim skuterjem in štirikolesnikom.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.