fbpx

Kitajski Leapmotor C11: od 21.500 eur – to je pametni luksuzni električni SUV z ultra dolgim dosegom s pomočjo AI

Luksuz, hitrost in udobje v enem impresivnem paketu

Leapmotor C11
Foto: Leapmotor

Ali ste na trgu za električni SUV, ki ponuja visokotehnološke funkcije, zmogljivosti dolgega dosega in luksuzno izkušnjo vožnje? Ne iščite dlje kot Leapmotor C11, pametni električni SUV, ki je postavil nov standard v industriji. Ob temu standardu se bodo predvsem evropskim konkurentom kot je skupina VW zatresle hlače. Namreč na svojem trgu to premijsko vozilo Kitajci ponujajo za 21.500 eur. To je vojna napoved kitajske evropski avto industriji. To je Leapmotor C11.

Z izjemno dolgim dosegom do 650 kilometrov (CLTC) vas lahko Leapmotor C11 popelje dlje kot kateri koli drug električni SUV na trgu. In s časom pospeška od 0 do 100 kilometrov na uro le 3,94 sekunde ne boste žrtvovali hitrosti zaradi dosega.

Leapmotor C11
Foto: Leapmotor
Leapmotor C11 se ponaša tudi z mobilno glasbeno kabino z milijoni zvočnih nijans, skupaj z 12 strokovno nastavljenimi zvočniki in šestimi zvočnimi učinki za ustvarjanje poglobljenega vozniškega okolja. In s 23 inteligentnimi funkcijami za pomoč pri vožnji, vključno z inteligentnim sistemom za pomoč pri vožnji Leapmotor Pilot, lahko uživate v varni vožnji brez stresa.

A ne gre le za tehnologijo – C11 ponuja tudi vrhunske materiale in tehniko. Njegov neodvisni sistem vzmetenja zagotavlja luksuzno izkušnjo vožnje, ki je udobna in nadzorljiva. In z visoko trdnim oklepnim ohišjem, izdelanim iz 76,2 % visoko trdnega jekla in 17,4 % vroče oblikovanega jekla, se lahko počutite varne na cesti.

Baterijski paket velikega modula C11, ki so ga sami razvili, zagotavlja spremljanje baterije v realnem času in predhodno opozarjanje s stalno aktivno zaščito prek vozila in oblaka. Z njegovim inteligentnim sistemom za upravljanje baterije z umetno inteligenco ste lahko prepričani, da vaš C11 deluje z najvišjo zmogljivostjo. Ter, da bo znal pravilno varovati kemijo baterije. Torej baterijo hladiti ali ogrevati. Ter seveda varovati pri polnjenju.

C11 je na voljo v več konfiguracijah, Cene se začnejo pri 155.800 RMB, preračunano približno 21.500 € za udobno različico in segajo do 32.000 € za različico 4WD Performance. Naj samo omenimo, da je ta znesek 1/3 primerljivega zneska evropskega avtomobila. V kolikor bi Leapmotor C11 prišel v evropo pa lahko pričakujemo ceno okoli 30.000 € za začetno različico in okoli 45.000 € za najbolje opremljenega.

Medtem ko so nekatere funkcije na izbirnem seznamiu za doplačilo. Kot so sedeži iz usnja Nappa, ročaji na vratih in prepoznavanje obraza Ai, C11 ponuja impresiven nabor standardnih funkcij. S svojim izjemnim dosegom, hitrostjo in razkošjem je Leapmotor C11 pameten električni SUV, ki ga je vredno upoštevati pri naslednjem nakupu vozila. Seveda v kolikor pripe v Evropo ali USA.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.