fbpx

TikTok: eyeliner trik z barvnimi senčkami in micelarno vodo

Foto: zaslonska slika TikTok
Zadnjič posodobljeno: :

Lepotni navdušenci so vedno na lovu za triki in različnimi načini nanašanja make-up, ki bi njihovo lepotno rutino olajšali ali pa njihove looke dvignili na višjo raven. In TikTok je ravnokar preplavil eden od njih. To je povsem nov način nanašanja eyelinerja oziroma črtala za oči, ki vam bo omogočil, da se vaše oči zasvetijo v najrazličnejših barvah.

V zadnjih letih so socialna omrežja navdušili različni živobarvni make-up looki. Toda najbrž ste opazili, da so lepotni navdušenci žive barve na svoje veke nanesli predvsem s senčkami za oči, njihov eyeliner oz. črtalo za oči pa je po navadi ostalo standardno črno. No, sedaj se to končno spreminja.

Družbeno omrežje TikTok je obnorel trik, ki ga je objavila make-up ustvarjalka @monetcmichael. Z njim lahko na enostaven način svoje veke polepšate s črtalom za oči v kateri koli barvi – pri tem pa črtala sploh ne potrebujete!

Imeti morate le paleto s senčkami za oči, tenek čopič in micelarno vodo, ki jo uporabljate za čiščenje kože in odstranjevanje make-upa. Čopič potopite v micelarno vodo, nato pa si z njim na veko nanesete senčko na enak način, kot bi si nanesli eyeliner. Tako je vaš make-up look končan, TikTok pa obljublja, da bo na vašem obrazu zdržal več ur.

@monetmcmichael

new fav unlocked OMG. catch me rocking a new eyeliner color every day 💅🏽

♬ original sound – monet mcmichael 🤍

Mnenja o tem, ali trik resnično deluje, so različna. Zato se je uporabnica socialnega omrežjaInstagram @roseandben odločila, da ga bo preizkusila in nato počakala nekaj ur ter spremljala, ali se bo njen make-up look ohranil. In kot se je izkazalo, je micelarna voda poskrbela, da je senčka na njenih vekah ostala.

@roseandben

ib: @monet mcmichael 🤍 Have y’all tried this yet?! ✨ #viralmakeup

♬ original sound – Rose Siard

Predlagamo, da se z ličili poigrate in svoje veke odenete v najrazličnejše kombinacije, saj boste tako najlaže vedeli, katera vam najbolj ustreza. Vizažisti predlagajo, da, če imate rjave oči, posežete po oranžnih in vijoličnih odtenkih, če pa so vaše oči modre, po zlatih tonih. Zelenookim svetujejo sive in modre odtenke, tistim z zelenorjavimi očmi pa rdečkaste senčke.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!