Tilt Brush: Google z orodjem za navidezno slikanje

Tilt Brush Google

Navidezna resničnost je prodrla tudi v umetnost. Google je namreč predstavil Tilt Brush, orodje za navidezno slikanje. Pozabite na klasične čopiče in barvice, s posebnim orodjem lahko zdaj rišete po 3D-prostoru tudi z ognjem! Možnosti so brezmejne, saj dobesedno ves svet postane vaše platno, paleta pa vaša domišljija! Na glavo si nataknete očala za navidezno resničnost HTC Vive in ustvarjanje se lahko začne!

Tilt Brush je slikarsko orodje za digitalno slikanje, ki v kombinaciji z očali za navidezno resničnost HTC Vive omogoča prostorsko risanje. Možnosti ni ne konca ne kraja, saj niste omejeni z barvno paleto, izbiro čopičev, barvic in velikostjo platna, ampak zgolj in le s svojo domišljijo.

PREBERITE ŠE: The Climb: VR-igra plezanja, ki bo navdušila tudi prave plezalce

Navidezna resničnost je zdaj naredila tudi velik preboj v umetnosti.
Navidezna resničnost je zdaj naredila tudi velik preboj v umetnosti.

Ustvarjate lahko s čopičem, barvicami, svetlobo, dimom, zvezdnim prahom in celo ognjem ter tako izkusite slikanje kot še nikoli doslej. Googlovo orodje za virtualno slikanje Tilt Brush gotovo pomeni pravo malo revolucijo na področju umetnosti. Oglejte si, kako deluje v praksi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tiltbrush.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vecnos 360: kamera v obliki pisala, ki na novo izumlja selfie