fbpx

Tisto, kar najprej vidite na tej sliki, določa, kaj vas dela privlačne!

Kaj vidite na sliki?
Zadnjič posodobljeno: :

Oglejte si sliko in bodite pozorni na prvo stvar, ki jo vidite. Nato preberite, kaj ta razkrije o vas.

Preberite, kaj prva stvar, ki jo vidite na tej sliki, razkriva o tem, kaj vas dela privlačne za druge, torej, kaj so vaše osebne moči v ljubezni!

Če ste videli…

1. … žensko

Če ste videli žensko, ki sedi na skali, ste oseba, ki ceni vse, kar je čutno. Čeprav to vključuje tudi spolno aktivnost s partnerjem, stvari, ki vas spodbujajo, niso samo spolne narave. Živite življenje posvečeno doživljanju preprostih užitkov. Vroč tuš po dolgem dnevu, ležerni večer z vašo najljubšo hrano, čudovite sladice, ki zadovoljijo vse vaše čute …

To velja za vsako področje vašega življenja, še posebej, ko gre za ljubezen. Kot partner dajete in opazujete. Malo stvari vas osrečuje tako, kakor to, če svojemu partnerju zagotovite vse, kar si želi in zasluži. Opazite vse malenkosti in vedno predvidevate, kaj vaš partner želi in potrebuje, včasih celo preden to sam spozna.

2. … moškega

Če ste videli moškega, ki sedi ob vodi, ste oseba, ki preživi svoje življenje v iskanju znanja. To pomeni, da povezovanje s partnerjem in spoznavanje njegovih izkušenj predstavljata prednost v vašem življenju.

Kot romantični partner ste zaradi tega zelo zaželeni. Medtem, ko drugi ljudje težko ohranjajo zanimanje za podrobnosti v vsakdanjem življenju, vi živite za te malenkosti. Je vaš partner preživel nor dan v službi? Ko pride domov, mu resnično prisluhete. Vaša sposobnost, da partnerju posvetite pozornost in čas, skupaj s spretnostmi poslušanja, sta vaši največji moči v ljubezni.

3. … laboda

Če ste videli laboda, ste oseba, ki lepoto vidi tudi v najslabših okoliščinah in situacijah. To vam omogoča, da vidite in razumete globino in širino človeške izkušnje.

Včasih je težko priti do vas. Vaša sposobnost iskanja pozitivnega in lepega v najbolj nenavadnih okoliščinah lahko povzroči, da se ljudje počutijo odtujene od vas in vaših čustvenih izkušenj. To pa tudi ogromno darilo. Kot ljubezenski partner je vaša največja moč vaša sposobnost, da drugim pomagate, da se rešijo mračnega razpoloženja v težkih dneh.

Kaj vidite na sliki?

4. … človek v čolnu

Če ste videli človeka v čolnu, ste oseba, ki hrepeni po pustolovščini. Nekdo, ki ga lahko zlahka zmedejo. Verjetno so vam nekateri nekdanji partnerji že rekli, da vam ni usojeno sedeti pri miru, a vas še vedno obožujejo, saj ste jim zlezli pod kožo.

Vaša največja moč v ljubezni je vaša sposobnost, da sanje spremenite v resničnost. Ste oseba, ki se ji ljudje odprejo, v zameno pa jim lahko podarite stvari, o katerih se jim niti sanjalo. Ste oseba, ki se spomni, da kupi vstopnice za koncert tiste neznane skupine, za katero je vaš partner nekoč rekel, da jo obožuje, ali pa ga presenetite s potovanjem v neznano državo. Ljubite življenje, še posebej, ko je to vznemirljivo.

5. … obraz starejšega moškega

Če ste pogledali to sliko in videli skriti obraz starejšega moškega, ste oseba, ki ni zadovoljna s površnim življenjem. Sovražite klepet in trače. Ne zato, ker ste negativni, ampak ker hrepenite po globokih in smiselnih odnosih z ljudmi okoli vas, na vseh področjih.

Kot romantični partner je vaša največja moč pogum, ko se soočate z izzivi. Seveda ljubezen in odnosi niso samo sonce, mavrice in metulji. Odnosi so pogosto težko delo in vi ste oseba, ki se ga ne boji. Ne boste kar tako pobegnili. Izzivi vas še bolj spodbudijo in zbližajo s partnerjem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!