fbpx

Ljubezenski cilji, ki ji morajo to leto doseči posamezna astrološka znamenja

Za nami je leto preizkusov, pred nami pa leto izzivov. Če je za vas ljubezen najpomembnejša stvar v vašem življenju, vam astrologi za to lepo priporočajo, kako si zastaviti (in doseči) svoje cilje v ljubezni.

Oven

Bodite bolj ranljivi in ne tako nedostopni. Spustite več ljudi v svoje srce – ne osredotočajte se samo na svojega partnerja, ker ena oseba ne more izpolniti vseh vaših ljubezenskih sposobnosti. Uravnotežite svoj ogromni ljubezenski potencial z različnimi vrstami ljubezni in tesnimi odnosi.

Bik

Ne lovite ljubezni. To ste počeli vse lansko leto in doživeli ste številna razočaranja in bolečine. Odpočijte se od iskanja partnerja (in od partnerja, če ga imate) ter se posvetite sebi. Bodite bolj sami, imejte se bolj radi, da se boste lahko bolje počutili, ko vam bo nekdo dal ljubezen.

Foto: Taryn Elliott / Pexels

Dvojčka

Pozabite na postavljanje ciljev in prenehajte popravljati svoj odnos ali pa iskati boljšega, takšnega, kakršnega si zaslužite. Sprostite se, zabavajte se in bodite prisotni v sedanjosti. Uživajte v trenutkih.

Rak

Nehajte popuščati in dopuščati. Ne dajte še petnajste priložnosti osebi, ki vas je že štirinajstkrat prizadela. Postavite se zase, postavite meje, ne dovolite, da vas poteptajo. To je vse, samo ljubezen ne.

Lev

Nehajte opazovati in ocenjevati, stopite v akcijo. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak. Izrazite svoja čustva. Bodite iskreni in ne prizanašajte svojemu srcu (ko dejansko rešujete svoj ego). Pa kaj če vas zavrnejo! Veste, kaj si želite, zato lahko vedno poskusite znova.

Foto: Luis Fernandes / Pexels

Devica

Pričakujte več. Zahtevajte več. Ne popuščajte in ne sprejmite manj manj, kot si zaslužite. Prekinite odnos, v katerem vas ne spoštujejo in ne ravnajo pravilno. Poiščite nekoga, ki je sposoben dati toliko, kolikor prejme in odnos, v katerem so občutki, stabilnost in duševna moč enakomerno porazdeljeni.

Tehtnica

Daj vse od sebe. Ne jemljite ljudi, ki jih obožujete, za samoumevne. Bolj se potrudite in vrnite vsaj toliko, kolikor prejmete. Pokažite, odprite se, bodite globoki in ne dovolite, da so pomembni odnosi površinski.

Škorpijon

Prekinite strupene odnose. Zapustite tiste, ki so vas prizadeli. Dvignite svoja merila in ne verjemite, da ste prezapleteni, prezahtevni in da vse prestrašite in odženete. Poiščite osebo, ob kateri se boste dobro počutili.

Foto: Vjapratama / Pexels

Strelec

Bodite prijazni do sebe. Ne primerjajte svojega življenjskega sloga z drugimi – takšnih kompromisov ne morete sprejemati in biti zadovoljni. Ne počutite se slabo zaradi svoje potrebe po svobodi. Le poiščite način, da v to ljubezen (in svobodo) vključite tiste, katerih duh in srce vas navdihujejo.

Kozorog

Nehajte od sebe odrivati ​​nežnost, toplino, prijaznost. Ni res, da vas vsi želijo izkoristiti, da so odnosi enaki poslovnim pogodbam in da morajo biti koristni, da se dolgoročno obrestujejo. Tvegajte, sprostite se, spustite nekoga v svoje srce, igrajte se.

Vodnar

Sprostite se in prenehajte skrbeti za ljubezen. Ljubite se, kar najbolje znate. Ukvarjajte se s svojimi hobiji, gradite svojo kariero, uresničite svoje strasti. Zelo verjetno je, da boste na poti srečali nekoga, ki so mu pomembne iste stvari, zato boste navdušeni.

Ribi

Sprejmite svojo občutljivost in ranljivost – to so vaše prednosti. Ne poskušajte se skriti za masko pogumne in hladne osebe, bodite odprti in nežni. Nosite svoje srce na dlani brez strahu in sramu. Nekdo bo vesel, da vas je našel takšnega, kakršen ste.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!