fbpx

To astrološko znamenje ima največ verjetnosti, da posname film 18+

Glede na raziskavo, ki jo je izvedel portal z vsebinami 18+, se to astrološko znamenje najraje snema med spolnim odnosom.

Spletna stran z amaterskimi filmi za odrasle, je naredila raziskavo, v kateri je poskušala ugotoviti, katero od astroloških znamenj najpogosteje snema domače videe. Glede na podatke, ki so jih uspeli pridobiti od septembra 2018 do februarja 2019, je znak, ki ima največ možnosti, da posname tovrstni video … strelec!

Domače "kinky" videe najraje snemajo strelci.
Domače “kinky” videe najraje snemajo strelci.

Stran je odkrila, da je okoli 13 odstotkov ljudi, ki naložijo svoje posnetke na spletno stran, rojenih v znamenju strelca (od 22. novembra do 22. decembra). Na drugem mestu so dvojčki z 12 odstotki, sledijo jim tehtnice z 10 odstotki. Najmanj domačih filmov za odrasle posnamejo kozorogi (le 4 odstotki).

“Presenetilo nas je, da imajo prav ljudje, rojeni v tem znamenju, največ možnosti, da snemajo domače videe. Ne promoviramo vere v astrologijo, niti v kakšno drugo podobno prepričanje, a je kljub temu zanimivo, da imajo nekateri ljudje tako radi, da se posnamejo in da jih drugi nato gledajo,” je dejal ustanovitelj spletnega mesta, Farrell Timlake.

Mnoge je presenetilo, da škorpijoni, ki veljajo za najbolj “kinky” astrološki znak, sploh niso prišli med top tri.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!