fbpx

3 astrološka znamenja, ki bodo imela največ sreče v letu 2020

Če vas zanima, ali je vaš astrološki znak na seznamu znakov z največ sreče v letu 2020, tega zapisa nikar zamudite.

Če vas zanima, ali je vaš astrološki znak na seznamu znakov z največ sreče v letu 2020, tega zapisa nikar zamudite.

V astrologiji ima vsaka zvezda in vsak planet svoje in drugačne značilnosti. Glede na njihove prehode in položaje na nebu pa vplivajo drug na drugega in na nas tukaj na Zemlji. In vsakič, ko se pogovarjamo o “srečnih žarkih” – oziroma vplivih, velikokrat govorimo o Jupitru.

via GIPHY

Jupiter je velikanski planet našega Osončja. Vlada znamenju strelca in je povezan z veseljem in optimizmom. Planet je znan tudi kot darovalec daril in sreče. Kadar je v dobrem položaju z vašim znamenjem, morate biti zadovoljni.

Jupiter bo v znamenje kozoroga stopil 3. decembra 2019 in tam preživel dve leti in pol. Toda skupaj z Jupitrom v kozorog pride tudi Saturn. Za razliko od Jupitra je Saturn znan kot planet “slabe sreče”. Mogoče niti ni ne v pravem pomenu besede, temveč prenesenem. Velikokrat vam namreč prinese “nagrado” tudi takrat, ko si tega niste prislužili.

via GIPHY

Kadar je Saturn v trinu ali sekstilu z vašim znakom, prinaša koristi in prednosti. In ko ni v nasprotju, kvadrat ali v povezavi z vašim znakom, je lahko planet znak sreče tudi za vas.

Poglejmo torej, katero astrološko znamenje, bo imelo največ sreče v letu 2020. Razporedili smo jih od znaka z največ sreče, do znaka z najmanj sreče:

1. Kozorog
2. Devica
3. Bik
4. Ribi
5. Škorpijon
6. Strelec
7. Leo
8. Vodnar
9. Dvojčki
10. Oven
11. Tehtnica
12. Rak

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!