To, da imate tehtnico v življenju, je pravi blagoslov! In tukaj je pet dokazov!

V nadaljevanju si preberite, katere značilnosti tehtnice je treba še posebej ceniti.

Tehtnica je astrološko znamenje, o katerem se pogosto govori, da je “zakomplicirano” bitje, ki ne razume niti samo sebe! Njihov psihoprofil je resnično zapleten in včasih je z njimi težko vzdrževati tesnejši odnos. Kljub vsemu pa imajo veliko čudovitih platih, zaradi katerih jih je vredno imeti za prijatelja!

Bežijo pred konfliktom

Tehtnica je družabno nebesno znamenje in pravi mojster v izogibanju prepirom. Vedno so prvi, ko je treba umiriti strasti in pobotati obe strani. Vendar tehtnice nikar ne poskušajte prisiliti, da v prepiru izbere stran! V njihovi naravi je, da ljubijo in živijo v harmoniji, zato bi jih lahko prisilno izbiranje strani resno vznemirilo.

Raje ji dovolite, da umiri situacijo in uživajte, da tega ne rabite storiti sami.

So izjemno družabne

Izžarevajo šarm in so romantični idealisti. Uživajo v večji družbi, saj se globoko v sebi bojijo osamljenosti. Poleg tega skušajo zbližati ljudi iz različnih družbenih krogov, zato so znane tudi po tem, da organizirajo najboljše zabave.

Prav tako so zelo pozorne do ljudi, ki jih imajo rade. Zato ne bodite presenečni, če vam pripravijo kakšno presenečenje, podarijo kakšno darilo ali pa z vami delijo svoje kosilo.

Uživajo v preizkušanju novih stvari

So strpne, pravične in odprte. Ne sodijo po mnenjih drugih in ne obsojajo ljudi. Z veseljem bodo šle z vami na primer v indijsko restravracijo in poskusile novo “odpičeno” jed.

A če jih prosite, da naj izberejo samo eno dejavnost, ne pričakujte, da se bodo zlahka odločile. Tehtnice so namreč zelo neodločne in zato vam svetujemo, da se včasih preprosto odločite namesto njih.

Ustvarjalnost je njihova močna točka

Tehtnice so ustvarjalne duše, ljubiteljice procesa ustvarjanja in produkcije. Zato pogosto v sebi skrivajo kak skrit talent, na primer talent za fotografijo, slikanje ali pisanje.

Obožujejo lepoto

Njihovo iskanje lepote in nagnjenost k estetsko lepim stvarem je zapisano v zvezdah! Toda to še ne pomeni, da imajo vse tehtnice dober okus, ampak le to, da so zelo zveste svoji zamisli o lepoti in od nje zelo težko odstopajo.

Čeprav jih včasih kritizirajo, da so plitke in površne, so odlične zaupnice in bodo znale hraniti vašo skrivnost. Same ponavadi skrivajo še nekoliko temačnejše stvari, zato brez skrbi, vaša skrivnost je na varnem!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pripravljeni na akcijo: ta znamenja čaka vroča poletna avantura