To je 5 ženskih pričesk, ki jih moški na skrivaj sovražijo … in odkrili so, zakaj!

Čop, figa, kratki lasje: seznam pričesk je dolg in večina žensk daje prednost določenemu slogu, ki mu je običajno zvesta že leta. Pa ste se kdaj vprašale, kako je vašemu partnerju všeč vaša pričeska?

V raziskavi lepotnega portala, kjer so moški odgovarjali na vprašanja o ženskih pričeskah, so razkrili katere pričeske jim sploh niso všeč. Seveda je vedno najpomembneje, da imajo ženske rade svojo pričesko, ne glede na moško mnenje, vendar je prav zanimivo videti reakcije nasprotnega spola …

1. Razmršena pričeska

Ženske imajo radi tako imenovano neurejeno pričesko, saj je nezapletena: malce stresemo lase, dodamo nekaj suhega šampona in tu je pričeska, ki je videti, kot da smo ravnokar vstale iz postelje. Pri moških takšna pričeska ne pusti najboljšega vtisa – v kategoriji spolne privlačnosti je dobila slabo trojko (od deset).

2. Pixie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALEXANDRA ANELE (@alexandra_anele)

Morda je težava v tem, da se moški bojijo, da je ženska s kratkimi lasmi konkurenca, zato je pixie končal na samem dnu lestvice. Večina moških ima pri ženskah raje dolge lase.

3. Polfiga

Pri tej pričeski ima ženska na vrhu glave manjšo figo, polovica las pa je spuščenih. Nanjo prisegajo predvsem mlajše ženske, naredimo pa jo v nekaj sekundah. Vendar moški razmišljajo drugače. “Zdi se, kot da poskušaš nekaj narediti iz las, pa nimaš pojma, kako,” so svoj pogled na to pričesko razložili moški.

4. “Stroga” kita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Louise Thomas (@sara_waiste)

Strogo in tesno vezani lasje v kiti postavljajo v ospredje poteze obraza. Kljub temu pa se v anketi ta pričeska ni dobro odrezala. Moški je ne imajo niti za ustvarjalno, niti za lepo. Poleg tega so bile ženske s takšno pričesko ocenjene kot zelo zadržane.

5. Figa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel ward (@rachelward_e)

Tako kot kita tudi figa ni najljubša moška pričeska. Figa je videti preresna, so pojasnili fantje. Poleg tega se je bojijo dotakniti, da ne bi česa pokvarili.

Kakšne pričeske so moškim najbolj všeč?

V raziskavi angleškega časopisa Daily Mail, v kateri je sodelovalo na tisoče moških, jih kar 43 % meni, da dolgi valoviti lasje ženskam najbolje pristojijo. Drugo mesto med pričeskami so zavzeli ravni dolgi lasje, ki jih je 13 % udeležencev raziskave izbralo za najbolj privlačne. Tretji je klasični paž z 10-odstotno podporo, ki je hkrati tudi najkrajša frizura, ki jo moški radi vidijo na ženskah.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši parfumi, ki bodo ostali na tvoji koži skozi cel dan