Astrološka znamenja, ki so najverjetneje največji oboževalci božiča!

Foto: IG tourdelust
Zadnjič posodobljeno: :

Ljudje, rojeni v teh astroloških znamenjih, bodo najverjetneje že oktobra okrasili dom in v prazničnem vzdušju uživali več čas do božiča. Če bi bilo mogoče, bi ta tri astrološka znamenja imela božič kar celo leto!

Ljudje, rojeni v teh treh astroloških znamenjih, so zelo žalostni, ko se najlepši prazniki v letu končajo! Preprosto obožujejo božično razpoloženje, okraske, darila in družinska srečanja.

Oven

Oven je družinski človek in rad preživlja čas s svojo družino. Zanj en božič na leto ni dovolj in tako se veseli vsakega prazničnega druženja – preprosto uživa v vsaki sekundi božiča in praznikov. Pogosto že oktobra začne okraševanje z božičnimi okraski, ki morajo biti tako pompozni, da vsak gost, ki pride, osupne nad dekoracijami!

Rak

Rak s polnimi pljuči uživa v času z najdražjimi in tako v času božičnih praznikov nabira svežo energijo za celo leto. Če je vzdušje med družinskimi prazniki napeto, rak vse pomiri in ohranja harmonijo. Če imate raka za praznično mizo, ste lahko prepričani, da bo vse minilo mirno in z veliko ljubezni.

Škorpijon

Če imate v družini škorpijona, ste lahko med božičnimi prazniki popolnoma sproščeni in brezskrbno počivate. Škorpijon je namreč popoln gostitelj in z veseljem bo prevzel celoten božični jedilnik. Ves dan preživi v kuhinji in postreže z bombastičnim prazničnim jedilnikom.

P.s.: poleg kuhanja rad sliši tudi pohvale!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!