fbpx

Ne izbereš, v koga se boš zaljubil, a izbereš, koga boš ljubil!

Foto: IG earthcouples
Zadnjič posodobljeno: :

Potrudite se, da ljubite nekoga, ki z vami ne bo ravnal kot z igračko, ampak vas bo spoštoval kot celotno osebo – vase telo in dušo.

Potrudite se, da ljubite nekoga, ki ima za vas vedno lepe in pozitivne besede!

Izberite nekoga, ki vas bo sprejel kot ranljivo osebo in bo takrat, ko se bodo vsi obrnili stran od vas, razumel, da ga potrebujete.

Odločite se za ljubezen do nekoga, s katerim vam ne bo treba izbirati besed, ki jih boste izrekali in boste lahko ves čas sproščeni ter takšni, kakršni ste.

Odločite se za ljubezen do nekoga, ki mu ne bo mar za vašo preteklost, ampak za prihodnost z vami.

Izberite nekoga, ki bo imel podobne cilje kot vi, da se ne boste pogrešali vse svoje življenje. Izberite nekoga, ki vas bo pomiril, ko boste razburjeni, tako da se bo usedel zraven vas in vas prijel za roko.

Izberite nekoga, s katerim se vam ne bo treba veliko prepirati, da bi se razumeli, dovolj bo le en pogled in vse stvari se bodo same postavile na svoje mesto.

Potrudite se ljubiti tistega, ki vas bo sprejel takšne, kakršne ste, ne da bi od vas pričakoval čudeže, ki jih ne morete dati.

Potrudite se, da ljubite tistega, ki vam ne bo ustvarjal solz, ampak tistega, ki vam jih bo obrisal in bo vedel, kako vam narisati nasmeh na obraz.

Prizadevajte si, da bo to oseba, ki vas ljubi in se vam daje z vsem srcem. Manj od tega ne sprejmite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!