Najlepši čas v letu – z najboljšimi darili

Zadnjič posodobljeno: :
Oglasno sporočiloSamsung

Vstopili smo v najlepši čas leta, ki v nas prebuja spomine na lepe trenutke v letu, ki se poslavlja in daje upanje na čudovite trenutke v letu, ki prihaja. Poskrbite, da čas, ki ga vsi komaj čakamo, namenite sebi in tistim, ki jih imate najraje. Zato - ne čakajte na zadnje dni z izbiro, izognite se gneči in pravočasno izberite darila za tiste, ki se jim želite zahvaliti za vso ljubezen in pozornost, ki so vam jo namenili v enem najzahtevnejših let, kar se jih spominjamo.

Samsung se je potrudil in pripravil posebno ponudbo pametnih naprav, ki bodo razveselile vaše najdražje: v mavrične odtenke odeta pametna telefona Galaxy S20 FE in Galaxy Note20, pametna ura Galaxy Watch3, brezžične slušalke Galaxy Buds Live in tablični računalnik Galaxy Tab S7.

Pametni telefon Galaxy S20 FE  je zasnovan tako, da vključuje vse funkcije, za katere so uporabniki povedali, da so jim pomembne pri pametnem telefonu. Nudi izjemno trojno kamero z umetno inteligenco, vrhunsko povezljivost in razširjen pomnilnik. Samsung je novi pametni telefon opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan in zmogljivim procesorjem, nudi pa tudi Super hitro polnjenje za popolnoma brezskrbno uporabo kjerkoli.

Galaxy Note20 je namenjen vsem, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro. Vključuje ikonično S Pen pisalo, ki nudi vrhunsko izkušnjo pisanja. Pisalo S Pen pri novem pametnem telefonu Galaxy Note20 omogoča še večjo natančnost kot kadarkoli prej in neprimerljivo odzivnost – pri pisanju boste imeli občutek, kot da pišete s pisalom po papirju. Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi.

Naj vam Galaxy polepša leto.

Letošnji prazniki bodo drugačni kot prejšnja leta, zato bo Maja Ferme letos namesto rdeče obleke nosila rdeč pulover iz nove kolekcije, ki jo je skicirala s pomočjo S Pen pisala na pametnem telefonu Note20 Ultra.

Galaxy Watch3 je pametna ura nove generacije, ki združuje izjemen dizajn z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zdravja in dobrega počutja. Galaxy Buds Live so najnovejše brezžične slušalke, ki se ponašajo s stilsko in ergonomsko zasnovo, združeno z vrhunsko avdio tehnologijo. Galaxy Watch3 in Galaxy Buds Live sta priročni napravi za vzdrževanje zdravega življenjskega stila in vsakodnevnih rutin, zlasti v trenutnem nepredvidljivem okolju. Obe napravi sta integrirani v širši ekosistem Galaxy in uporabnikom pomagata živeti bolj zdravo življenje ter zagotavljata boljšo komunikacijo.

Galaxy Tab S7 je najnaprednejši tablični računalnik, ki spreminja način dela in igranja iger. Vključuje najnovejšo generacijo procesorja, ki je dovolj močan, da omogoča izboljšano produktivnost čez ves dan. Z novim s pisalom S Pen s podaljšano konico in nadgradnjami omogoča večopravilnost, občutek ob uporabi pa bo še bolj naraven. Z Galaxy Tab S7 v dnevni sobi ne bo več treba namestiti igralne konzole. Izjemna hitrost osveževanja na velikem zaslonu in Wi-Fi 6 standard omogočajo, da se lahko popolnoma potopite v igre, ne glede na to, kje ste.

Naj vam Galaxy polepša leto.

Spremljaj svoje najljubše vplivneže in se poteguj za edinstvene naprave Samsung. Pohiti, nagradna igra traja samo do konca leta.

Z malo sreče pa boš eno izmed izjemnih naprav Samsung prejel brezplačno. V sodelovanju z vplivneži, kot so Danijela Čutura Sluga (Mami na off), Neja Jesenko, Eva Ahačevčič Pakiž, Bine Žalohar, Hana Jakofčič, Žan Spalevič, Lana Briški, Alja Horvat, Maja Ferme, Tim Nuč, Rebeka Fink, Eva Centrih, Anže Leskovar, Mateja Hojnik (Ljubki dom), Anja Gorjup in Tadeja Umek, poteka na družbenih omrežjih Samsung nagradna igra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Briški (@lanabriski)

Obstaja veliko razlogov, zakaj se je lepo zahvaliti tistim, ki jih imate radi, za vse, kar so vam dali v minulem letu. Naredite to na pravi način z navdihujočimi in odličnimi napravami Samsung Galaxy. In ne pozabite, navsezadnje morate nagraditi tudi sebe. Zaslužite si!

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!