fbpx

Njegova ljubezen je za celo življenje!

Če je tvoj partner rojen v tem astrološkem znamenju, potem si prava srečnica!

Je eden najbolj prijaznih moških tam zunaj in pravo veselje, če si v vezi z njim. Za svojo drago je vedno pripravljen vedno narediti nekaj več. Ko si bo izbral partnerko ali sprejel povabilo na zmenek, bo temu 100-odstotno posvečen. Ve, kako razvajti partnerko in bo naredil vse, da ji ugodi. Njegova zvestoba, predanost in skrbnost so tisto, kar ga delajo zelo dobrega moža in očeta.

Je odličen oče.
Je odličen oče.

Je veliko globlji, kot si morda misliš. Velikokrat razmišlja o resnih stvareh in ne bo vedno povedal, kaj si misli. Plasti njegove duše boš ostirala dlje časa, saj mora vedeti, da ti lahko zaupa. In ko ti bo, bo s teboj delil svoje najgloblje misli in svoja najgloblja čustva.

Želi si, da bi lahko vedno skrbel zate, za svojo družino. Kot oče bo vedno sodeloval v družinskih pogovorih, saj želi vedeti, kaj se dogaja (pa če ga to direktno vključuje ali pa tudi ne). Je praktičen in redko po nepotrebnem zapravlja.

Zaupal ti bo svoje najgloblje misli, svoja najgloblja čustva.
Zaupal ti bo svoje najgloblje misli, svoja najgloblja čustva.

BIKOM se preprosto ne moreš upreti! Kakšna pa je ženska, ki jih najbolj privlači? Ženska, ki mu bo pokazala, da ga zanima, žensko ki je potrpežljiva. Prijazno, nežno žensko, ki se ne bo upirala posteljnim igricam. Žensko, ki ga bo pogledala v oči, se nežno dotaknila njegove roke in ga vodila skozi življenje. Tako bo ljubezen bika osvojila za celo življenje!

Ga imaš ob sebi?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!