fbpx

To je ženska moda za 2021: ženski modni trendi, ki bodo najbolj priljubljeni

Kašna bo ženska moda 2021, kateri so ženski modni trendi, ki se jih napoveduje za prihajajoče leto?

Kaj napoveduje ženska moda 2021, kaj so zapovedale modne piste ter kakšni so ženski modni trendi, ki nas najbolj navdušujejo in za katere smo prepričani, da bodo v 2021 najbolj priljubljeni?

Prihodnje leto je tako rekoč “za vogalom”, kar pomeni, da je skrajni čas, da si pogledamo, kakšni so ženski modni trendi za 2021.

Med njimi izstopa plastenje, ki ga lahko nosimo na več zanimivih načinov: od nošenja dveh plaščev do več plasti nakita in nepričakovanih kombinacij, kot so obleka in hlače. Pripravite se torej na #fashionlayering!

Spodaj vam predstavljamo nekaj najbolj zanimivih načinov, kako lahko plastite modne kose v letu 2021.

Ženska moda 2021: ženski modni trendi

Plašč čez plašč

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello)

Da, prav ste prebrali. Zima bo trajala še naslednjih nekaj mesecev, zato je zdaj pravi čas, da preizkusite to nenavadno modno kombinacijo, to je, da si oblečete lažji plašč in nato nad njim oblečete še drug plašč. Verjemite nam, ne boste videti smešno, ampak zelo trendovsko in elegantno. Zagotavljamo vam, da boste pritegnili poglede modnih navdušencev. Seveda ni priporočljivo nositi dveh prevelikih in zelo toplih plaščev, saj bo najverjetneje celotna oblika videti precej nerodno. Če pa imate lažji plašč (za prehodne sezone), ki bi lahko služil kot suknjič nad toplim plaščem, je lahko to idealna modna kombinacija za 2021.

Pulover okoli vratu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsey Holland (@lindseyholland_)

Nošenje navadnega puloverja ali puloverja s kapuco okoli vratu, je modna klasika, v začetku leta 2021 pa bo spet v trendu. Tako lahko naslednje leto namesto šala okoli vratu in prek jakne zavežete svojo najljubši pulover, ki vas bo ne le ogrel, ampak bo prav prišel tudi v primeru, če boste rabili dodaten kos oblačila. Ta slog je videti popolno v enobarvnih, črno-belih kombinacijah.

Več nakita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A R E N A R O J A (@arenarojabrand)

Plastenja ni treba vezati izključno na oblačila, lahko ga uporabimo tudi pri nošenju nakita ali dodatkov. Če ste ljubiteljica nakita, bo to za vas popolno, saj je načelo tega trenda #večjeveč. Izberite več verižic različnih dolžin in preprosto vse uporabite naenkrat. Igrajte se s teksturami, oblikami verižic in obeskov, da vnesete dinamiko ter pustite domišljiji prosto pot, kajti vse je dovoljeno! Tudi več uhanov je možnost, ne pozabite na to.

Več torbic

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Kdo pravi, da ne morete nositi več torbic hkrati in da morate vse spraviti v eno ogromno in težko torbo, s katero potem ne veste, kaj storiti? Nihče! V naslednjem letu bo trend nositi več torbic hkrati, tako da boste lahko ločile svoje potrebe po torbicah in jih nosile na vam najbolj udoben način. Npr. prenosnik v nahrbtniku ali posebni večji torbi, najosnovnejše stvar pa v manjši torbici za okoli pasu ali torbici s pasom – in voilà, vse je praktično zapakirano, ve pa ste pripravljene na odhod!

Obleka čez hlače

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fisayo Longe (@fisayolonge)

Če ste odraščali v začetku 21. stoletja, vam je ta trend zelo znan in vam morda ni ostal v najlepšem spominu. Takrat so se številne zvezde, na primer mladi Anne Hathaway in Hillary Duff, odločile za to kombinacijo na rdeči preprogi, čeprav bi kasneje ugotovile, da je šlo za enega od njihovih “modnih neuspehov”. A morda so se zmotile, saj je ta trend našel svojo pot nazaj na modno sceno. Torej, maksi obleka in kavbojke, in videti boste elegantno, pa še toplo vam bo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!