To je Zlatko: BMW serije 8 Golden Thunder

Zadnjič posodobljeno: :

Ljubitelji blagovne znamke BMW vemo, da so prav posebne serije tisto, kar dela modelno paleto BMW zanimivo tudi za zbiratelje. In tega se pri BMW-ju močno zavedajo. Tudi zato predstavljajo zlati grom - Zlatka - serije 8.

Ekskluzivnost omejenih serij je pri zbirateljih vrhunskih modelov proizvajalcev visoko na seznamu. Dejstvo, da bo tokratna serija 8 vsekakor bodoči klasik, pa je BMW navdihnilo s posebno edicijo. Zlati grom iz serije 8, ki ga vidite tukaj, je en tak primer, ki se ponaša s peščico privlačnih nadgradenj v notranjosti in zunanjosti ter z dvema markantnima novima barvama.

Tretma, ki ga je BMW namenil ediciji BMW “Golden Thunder” je mogoče uporabiti za katerikoli avtomobil iz serije 8 in ima dva različni barvni literaciji: dobite ga torej v barvah “Frozen Black” in “Sapphire Black”. Seveda so ključni detajli, kot so difuzorji, ogledala, stranska “krilca” in platišča v decentnem bogato kičastem tonu zlate barve.

BMW 8 - Golden Thunder
BMW 8 – Golden Thunder

V notranjosti bodo oboževalci ugotovili, da so primerki serije 8 opremljeni tudi s specializiranimi oblogami iz Merinoja, zlatimi detajli aluminijaste mreže in s sistemom za prostorski zvok Bowers & Wilkins Diamond. Seveda serija Golden Thunder ne stavi vse na videz. Tako ima vsak “zlatko” ima tudi serijski športni paket serije M.

Galerija: BMW 8 – Golden Thunder

Dodatne Informacije

bmw.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Suzuki Jimny Black Bison Edition: vitez teme